До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Це офіційно: Кіану Рівз знову зіграє Нео

Кіностудія Warner Brothers Pictures повідомила, що вже наступного року розпочнуться зйомки четвертої частини культової "Матриці". Головна новина в тому, що в незмінній ролі Нео повернеться Кіану Рівз. Про це пише видання Variety. У ролі Трініті повернеться Кері Енн Мосс, а в режисерському кріслі знову буде Лана Вачовскі.

"Ми щасливі знову увійти в "Матрицю" з Ланою", – розповідає Тобі Еммеріх, глава Warner Brothers Pictures. "Лана – справжня провидиця, унікальна і оригінальна творча режисерка. І ми раді, що вона скеровує і продюсує цю нову главу у всесвіті "Матриці". Повернути "Матрицю" Warner Bros. намагалися останні кілька років, але затримка з отриманням прав забарила проєкт.

Реклама

Нагадаємо, що першу "Матрицю" представили у прокаті рівно 20 років тому. Три попередні стрічки: "Матриця", "Матриця: Перезавантаження" і "Матриця: Революція" – разом заробили більше 1,6 мільярдів доларів у глобальному прокаті. Всі три зняли Лана і Ліллі Вачовські. "Багато ідей, які Ліллі і я досліджували 20 років тому про нашу реальність, стали ще актуальнішими. Я тішуся, що ці персонажі повернулися в моє життя, і вдячна за ще один шанс попрацювати з моїми хорошими приятелями", – каже Лана Вачовскі. Зйомки фільму почнуться на початку 2020 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.