До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У мережі з'явилися два нові тизери стрічки "Абатство Даунтон"

Шанувальники "Абатства Даунтон" – у захваті: повнометражна стрічка, знята за мотивами культового серіалу, виходить у прокат вже в вересні. Тим часом, поки до прем'єри залишився місяць, vogue.ua розповідає, що слід знати про майбутній фільм.

Сюжет

У фільмі ми побачимо продовження історії про аристократичну сім'ю Кроулі, що мешкає в маєтку Даунтон. Велика частина сюжету буде зосереджена на візиті короля Георга V і королеви Марії. У новій стрічці жителі абатства Даунтон, схоже, затягнули паски, а леді Мері взяла на себе важливу місію – контроль підготовки до королівського візиту.

Реклама

Джуліан Феллоуз, який написав сценарій до фільму, а перед цим – до серіалу, розповів про милі моменти возз'єднання акторської групи: "Я думаю, що вони не просто колеги – вони стали хорошими друзями, адже їхня перша зустріч була схожою на зустріч дітей в школі, які скучили одне за одним за час літніх канікул".

Трейлер

Наприкінці травня ми побачили трейлер і він чудовий, в усьому. Короткий відеоролик показує замок Гайклер у всій красі і супроводжується звуками дзвіночків у кімнатах прислуг, що миттєво допомагає впізнати головну мелодію фільму.

Тизери

За місяць до прем'єри кінострічки на її офіційному акаунті в Instagram опублікували два нові тизери.

Акторський склад

У фільмі зіграють практично всі головні актори з фільму, включно з Меггі Сміт у ролі графині, Г'ю Бонневіллем і Елізабет Макговерн – графа і графині Грентем, Мішель Докері в ролі леді Мері, Лорою Кармайкл у ролі леді Едіт, Пенелопою Вілтон у ролі Елізабет Кроулі, Джимом Картером у ролі Чарльза Карсона, Філліс Логан у ролі місіс Г'юз, Бренданом Койлем і Джоан Фроггатт у ролі Джона і Анни Бейтс, і Робертом Джеймсом-Кольєром у ролі Томаса Барроу. Єдина зміна – це відсутність Лілі Джеймс, яка грала леді Роуз. Також у фільмі з'являться нові актори: Імельда Стонтон, дружина Джима Картера в реальному житті, зіграє роль загадкової леді Бегшоу.

Дата прем'єри

Виробництво фільму завершене, а дата виходу кінострічки у прокат запланована на 13 вересня. "З тих пір, як серіал закінчився, шанувальники цієї історії вже давно очікують її цікавого продовження", – сказав голова Focus Features, Пітер Куявські. "Ми раді приєднатися до цієї неймовірної знімальної групи і акторів, щоб повернути світ Даунтона на великі екрани".

[READ_ALSO id=content_1;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.