До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Велика маленька брехня", 2 сезон: як створювали образи головних героїнь

Художниця з костюмів Алікс Фрідберг два роки тому змусила весь світ обговорювати вбрання "монтерейської п'ятірки" – головних героїнь серіалу "Велика маленька брехня", ролі яких виконали Ніколь Кідман, Різ Візерспун, Зої Кравіц, Лора Дерн і Шейлін Вудлі. У червні 2019 року вони повертаються на великі екрани, а Фрідберг продовжить і далі розкривати їхні різнопланові характери за допомогою правильно підібраного одягу. Ми розпитали її про деталі захопливого процесу.

Постер до другого сезону "Велика маленька брехня"
Селеста

Австралійці Ніколь Кідман дісталася роль Селести – багатої мешканки Монтерея, чоловік якої загинув наприкінці першого сезону. Її гардероб – це стриманий і елегантний одяг натуральних відтінків, здебільшого брендів The Row і Max Mara. Однак у другому сезоні, крім невимушеної розкоші і аристократичної розслабленості, у стилі Селести помітна деяка байдужість до зовнішнього вигляду. Під ідеальним пальтом тепер можна побачити не делікатну блузу Chloe, а звичайну бавовняну футболку, в якій героїню раніше можна було зустріти лише вдома. "Селеста сумує, вона носить одяг померлого чоловіка, намагається так зберегти його запах, але при цьому вночі прокидається від жахіть, пов'язаних з насильством, що відчувала з його боку", – пояснює емоційний стан цієї героїні художниця.

Реклама
Ніколь Кідман у ролі Селести у другому сезоні "Великої маленької брехні"
Мадлен

Мадлен – одна з ключових героїнь серіалу, яка у другому сезоні продовжує вирішувати проблеми у власній сім'ї, але і приховує таємницю "монтерейської п'ятірки". Активну і допитливу Мадлен блискуче зіграла Різ Візерспун. Акторка, як і у серіалі "Блондинка в законі", органічно виглядає в одязі найяскравіших відтінків, в тому числі і рожевого. Свої проблеми вона ховає за строкатими принтами і грайливими силуетами, із задоволенням носить підбори і статусні сумки. Причому, не весь її гардероб складається з брендових речей одного рівня. Алікс Фрідберг змішує в її шафі Dolce & Gabbana і Zara, RED Valentino і Prada, тим самим підкреслюючи різноплановість цієї героїні.

Різ Візерспун у ролі Мадлен у другому сезоні серіалу "Велика маленька брехня"
Бонні

Окреме задоволення в серіалі – спостерігати за Зої Кравіц, що грає Бонні. Якщо в першому сезоні вона була адептом стилю бохо, який ідеально поєднувався з екзотичною зовнішністю Кравіц, то вже у першій серії другого сезону глядач бачить нещасну дівчину, яка ховається від усіх в об'ємних трикотажних худі і широких светрах. "Вона почувається винною за те, що сталося з Перрі, чоловіком Селести, – розповідає Фрідберг. – Їй хочеться сховатися від усіх і саме одяг допомагає це зробити, він став її захистом від зовнішнього світу".

Зої Кравіц у ролі Бонні у другому сезоні серіалу "Велика маленька брехня"
Рената

Лорі Дерн дісталася роль сильної бізнес-леді Ренати, яка звикла вирішувати всі проблеми без зайвих емоцій. Гардероб у цієї героїні відповідний: якщо офісний дрес-код, то максимально строгий і діловий, якщо ситуація вимагає вечірнього туалету, то це буде найрозкішніше вбрання у залі. Уже в першій серії можна побачити її любов до гарних і дорогих речей, коли вона позує знімальній команді у блискучій сукні малинового відтінку Roland Mouret вартістю понад 4500 доларів. "Тут я змогла по-справжньому відірватися. Для Ренати ми використовували одяг Stella McCartney і Alaїa, – ділиться художниця з костюмів. – Але протягом цього сезону глядач ще побачить зміни в її образі, адже навіть у найсильнішої жінки є хвилинки слабкості і відчаю".

Лора Дерн у ролі Ренати Кляйн у другому сезоні серіалу "Велика маленька брехня"
Джейн

Джейн – героїня, життя якої кардинально змінилося у другому сезоні. Вона позбулася страху, стала впевненішою в собі, знайшла нову роботу, і це вплинуло на її образ. Замість бахматих речей її тепер можна побачити у вузьких джинсах і одязі з елементами серферського стилю, адже дівчина тепер працює в океанаріумі Монтерей Бей. До речі, Джейн змінила зачіску – ще одна ознака того, що її життя вже не таке, яким було раніше.

Шейлін Вудлі в ролі Джейн у другому сезоні серіалу "Велика маленька брехня"
Марі-Луїза

Марі-Луїза – чи не найбільш таємничий персонаж серіалу. Героїня акторки Меріл Стріп – це мама загиблого Перрі, і вона хоче з'ясувати, що ж трапилося з її сином того вечора. Це багата і впевнена в собі жінка, яка носить витончені шовкові хустини, елегантні лофери і класичні тренчі. Однак в її образі немає яскравих вкраплень, вона не привертає до себе уваги, натомість збирає інформацію.

Меріл Стріп у ролі Марі-Луїзи у другому сезоні серіалу "Велика маленька брехня"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.