До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дихайте глибше: киснева маска Algologie

У зимовий час пік шкіра вимагає більше догляду, трохи більше задоволень. І те, і інше забезпечує киснева маска Algologie.

"Нанести тонким шаром на очищене обличчя і шию, залишити на 10 хвилин, змити". Так звучить інструкція до кисневої відновлювальної маски Algologie. На практиці б'юті-ритуал – набагато цікавіший. Маска – як шампанське для шкіри. Варто нанести її на обличчя, як вона перетворюється у тисячі бульбашок. Вони утворюються, потім лопають – все разом, від чого виникає ласкаве відчуття лоскоту. Це так мило, що настрій піднімається миттєво. Коли гра бульбашок закінчується, треба легко помасажувати шкіру протягом хвилини, залишити ще на 5 хвилин, а потім змити теплою водою. Нехитрий ритуал перетворює шкіру: вона стає прохолодною, оксамитовою і свіжою. З'являється відчуття як після хорошого тренування і прохолодного душу.

Реклама
Киснева відновлювальна маска Algologie

У маски є ще один спосіб застосування: в особливих випадках, коли шкіра здається втомленою (наприклад після дня, проведеного в задушливих кімнатах для перемовин або після перельоту) її можна нанести ввечері – і залишити на всю ніч. Мінімалістичний флакон з пластика – компактний і легкий, ідеальний для подорожей.

Киснева відновлювальна маска Algologie

Ще один випадок, коли маска особливо ефективна, – відновлення після активних процедур (наприклад, пілінгів, мезотерапії, біоревіталізації). Вона загоює мікротравми шкіри, знімає запалення.

Киснева відновлювальна маска Algologie

У складі маски – Algo4Complex® з пептидами зі стовбурових клітин. Це спеціальна технологія французьких вчених, комплекс з чотирьох видів біоміметичних (близьких шкірі) пептидів. Їх отримують зі стовбурових клітин водоростей і рослин-екстремофілів. Вони живуть у надзвичайних умовах, стійкі до перепадів температур, нестачі вологи, агресії зовнішнього середовища. Algo4Complex® зміцнює захисний бар'єр шкіри і "включає" активний обмін речовин. Мінеральні полімери відповідають за активне насичення киснем і знімають напругу з дрібних м'язів. Натуральні рослинні олії, бурачнику, жожоба, кокоса, – пом'якшують шкіру, роблять її еластичною.

Кислородна відновлювальна маска Algologie
Довідка Vogue


Algologie (від грец. ‘alga’ – водорість і​ ‘logos’ – наука) – французький професійний бренд для догляду за тілом та обличчям. У складі засобів Algologie 99% натуральних інгредієнтів. Засоби не містять парабенів, силікону і фталатів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.