До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Свято наближається: різдвяна колекція макіяжу Chanel

Листопад – місяць, коли у магазинах представляють різдвяні колекції макіяжу. Починаємо огляд з однієї з найкрасивіших, Chanel Collection Libre 2018. Символ колекції – Лев, талісман Габріель Шанель.

Колекція, придумана Лючією Пікою, креативним директором марки з кольору і макіяжу, розкриває красу золотистих відтінків – подібних до тих, що спалахують у левовій гриві під променями сонця. Піка досліджує металеві текстури – вона вважає, що вони додають внутрішньої впевненості. Сила і пружність металу, блиск його полірованих поверхонь, недосконалість патини, – все це відображене у нових б'юті-засобах. Головний продукт – Maximalisme de Chanel. Компактна пудра-хайлайтер представлена в обмеженому тиражі. Ідеально для подарунка: на поверхні – зображення благородного лева.

Реклама

Пудрові тіні Création Exclusive Ombre Première Poudre – теж лімітовані, у чотирьох відтінках ламе: Electrum Lamé, Noir Lamé, Cuivre Lamé, Vert Lamé. Кремові Ombre Première Crème поповняться відтінком Rose Lamé. Для святкового макіяжу в колекцію додали олівець для повік Le Crayon Khôl Noir і олівець для очей Le Crayon Yeux відтінку Brun-Cuivré.

Для губ Chanel представляють цілу гаму засобів. Один з них – палітра для губ La Palette Caractère. Вона містить шовковисті, оксамитові і матові текстури. Свій червоний тут знайдуть всі. Є насичені відтінки яскравого кривавого, є ягідні з синюватим підтоном, є палаючий яскраво-жовтогарячий.

Палітра для губ La Palette Caractère, Chanel

Помада Rouge Allure Velvet запозичує назву у легендарного аромату N°5 і обзаводиться червоним футляром, – вперше. Зрозуміло, це обмежений випуск.

Помада Rouge Allure Velvet, Chanel

Блиск для губ Rouge Coco Gloss з'явиться у двох безкомпромісно святкових відтінках: Liquid Bronze і Flaming Lips.

Блиск для губ Rouge Coco Gloss у відтінках Liquid Bronze і Flaming Lips, Chanel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.