До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як повторити макіяж Наталі Портман з прем'єри "Месників"

Чудовий чорний ансамбль Christian Dior, сяйна шкіра, легкий рум'янець і яскравий погляд. У Наталі Портман не було шансів уникнути уваги на прем'єрі "Месників", а Vogue.ua знає, як повторити її макіяж з прем'єри.

Наталі Портман

За образ Наталі Портман відповідала візажист Мелані Інглесіс. Щоб підготувати шкіру до макіяжу, Інглесіс використовувала зволожувальний крем Dior Prestige La Creme і рожеву олію Dior Prestige La Micro-Huile de Rose. У зоні навколо очей візажист наносила гель Dior Hydra Life Cooling Hydration, який зволожує зону під очима і захищає від мікропошкодження.

Реклама
Олія Dior Prestige La Micro-Huile de Rose

<b>макияж уход</b>

Щоб створити ідеальний тон, Мелані використовувала тональну основу Dior Forever Skin Glow з ефектом легкого сяйва. Як рум'яна вона вибрала природний відтінок рожевого Rosy Glow Lolli'Glow.

<b>макияж основа</b>

Рум'яна Rosy Glow Lolli’Glow

Лінію росту вій Мелані підкреслила за допомогою олівця для очей Dior Eyeliner Waterproof №594 Intense Brown. По всій поверхні повіки вона розтушувала тіні-олівець з охолоджувальним ефектом Diorshow Cooling Stick №001 Bronze Wave. Для надання ефекту smoky-eyes вона додала рожевий і бордовий відтінки з набору тіней Dior 5 Couleurs №737 Preppy Nude. Останнім штрихом макіяжу стала туш Diorshow Mascara №090 Pro Black.

Набір тіней Dior 5 Couleurs #737 Preppy Nude

<b>макияж глаза</b>

Щоб основним акцентом макіяжу залишилися очі, Мелані Інглесіс вибрала помаду Dior Addict Stellar Shine нейтрального відтінку №535 CD-Dream, завдяки якій вдалося додати губам легкого блиску і підкреслити їх натуральний колір.

Помада Dior Addict Stellar Shine #535 CD-Dream

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.