До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Королівський вихід: блузи з вікторіанським коміром

Шлярки, рюші, мережива й банти — головні елементи декору поточного сезону. На зміну тренду на розслаблені спортивні джогери на модний Олімп вступає Вікторіанська епоха — після задовгої самоізоляції бажання вбиратися, і робити це з величним розмахом, з’являється з новою силою. Свої варіанти блуз з об’ємним коміром-стійкою, що відсилають до гардероба королеви Вікторії, в осінньо-зимових колекціях 2020/2021 продемонстрували Zimmermann, Paco Rabanne, Badgley Mishka, Ralph Lauren та інші бренди.

Ralph Lauren
Badgley Mishka
Zimmermann
Paco Rabanne

Якщо раніше синонімами вбрання Вікторіанської епохи були скромність і пуританство, то тепер коміри-стійки на напівпрозорих блузах мають вільний і грайливий вигляд, не надаючи образу зайвої драматичності. Комбінувати блузи з такими комірами можна з елегантними брючними костюмами, квітчастими топами, слоучами й навіть грубими черевиками на масивній підошві.

Реклама

Vogue.ua зібрав 10 блузок з об’ємним коміром у вікторіанському стилі.

<b>Блузы с викторианским воротником предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.