До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Осінній тренд: теплі накидки для перших холодів

Зустрічати перші осінні холоди потрібно у всеозброєнні. Для складання модних базових образів можна використовувати не тільки трикотажні кардигани, спортивні бомбери чи шкіряні жакети, а й теплі накидки всіляких фасонів — від кашемірових палантинів до стьобаних варіантів, подібних до пухових ковдр. Погодьтеся, адже приємно загорнутися в затишну в’язану накидку, що не заважає рухам і водночас зігріває в холодну погоду. Відразу з’являється відчуття домашнього затишку й тепла.

теплые накидки для первых холодовProenza Schouler

У колекціях осінь-зима 2020/2021 дизайнери запропонували цікаві варіації накидок на всі випадки життя. Balmain зробили ставку на кашемірові накидки пісочної колірної гами з контрастною окантовкою. Таку легко можна накинути на плечі поверх шкіряних штанів і шовкової блузи й вирушити до офісу. Gabriela Hearst запропонували модний еквівалент теплих обіймів — затишні в’язані ковдри з довгими торочками, у яких хочеться провести всю осінь. Тим часом Proenza Schouler представили ошатний варіант з атласу для вечірніх виходів. Гламурну накидку, скріплену лише на одному плечі, дизайнери пропонують поєднувати з трикотажним ансамблем і замшевими ботильйонами.

Реклама
Balmain
теплые накидки для первых холодовGabriela Hearst

Для прихильниць принтів цієї осені в центрі уваги опинилися в’язані картаті й смугасті пледи або з етнічним візерунком. Цей тренд можна побачити в колекціях Christian Dior та Etro. Марія Грація К’юрі продемонструвала різнопланові накидки з картатим візерунком віші, а Вероніка Етро освідчилася в любові ефектним накидкам з ребристим плетінням.

Christian Dior
Etro

Vogue.ua зібрав 10 теплих накидок для перших холодів.

<b>10 теплых накидок для первых холодов</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.