До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кейп — головна покупка осені

Зовсім недавно кейпи вважали напівзабутим верхнім одягом. Однак в осінньо-зимовому сезоні 2020/2021 дизайнери вирішили відновити справедливість і повернути цій "королівській накидці" колишню славу — її можна було побачити на показах Dior, Celine, Givenchy і багатьох інших брендів у найрізноманітніших колірних рішеннях. І якщо в XVI столітті такі плащі без рукавів шили із шовку й щедро прикрашали вишивкою й хутряним оздобленням, то тепер кейпи виготовляють і з бавовни, і з вовни, і навіть з фаворитки майбутнього сезону — шкіри.

<b>кейпы шоу</b>
Кейпы в коллекциях осень-зима 2020/2021

Реклама

Пройшовши крізь усі епохи, кейпи знову нагадали про себе — і цього разу надзвичайно гучно. Бренди з упевненістю заявляють, що ці накидки добрі не тільки як верхній одяг, а і як самостійний елемент гардероба — наприклад, в ансамблі з високими чобітьми. Під час минулих Тижнів моди streetstyle-активістки охоче носили ці "королівські накидки". До них модниці вибирали одяг базових відтінків — так образ має найефектніший вигляд. Радимо звернути увагу на вкорочені варіанти, як у Йойо Као, і кейп-жакет зі шлейфом, як в інфлюенсерки Ксенії Адонтс, адже такі кейпи будуть органічні навіть із джинсами.

Vogue.ua зібрав 10 найкращих кейпів для осінніх прогулянок.

<b>кейпы предметка</b>
Модные кейпы осень-зима 2020/2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.