До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Неонові відтінки в колекціях весна-літо 2021

Після затяжної самоізоляції, яка досі триває в багатьох країнах, безумовно хочеться яскравих барв у весняно-літньому гардеробі. Дизайнери відчули загальний настрій і вирішили підбадьорити дівчат, пропонуючи їхній увазі неонові колекції. Так, флуоресцентні кольори, які раніше прикрашали лише спортивні костюми дівчат-інструкторів з аеробіки, зараз модно впроваджувати у повсякденний гардероб. Лимонний, фуксія, отруйно-жовтий, хімічний зелений, синій електрик і вогненно-червоний відтінки знову панують на модних подіумах в колекціях брендів весна-літо 2021.

Balmain

Починати знайомство з неоновими відтінками найкраще з невеликих деталей, наприклад, з лаймового топа David Koma, який можна впровадити у спортивний стиль, або ботильйонів Balmain, які Олів'є Рустен скомбінував з напівпрозорою тунікою в наймоднішому відтінку 2021 року — Ultimate Grey. Тим часом модниці з досвідом можуть дозволити собі відразу придбання повного монохромного образу у флуоресцентному відтінку.

Реклама
Stella McCartney
David Koma
Valentino
Balmain
Versace

Цієї весни в колекціях брендів було представлено дуже багато неону, а улюбленими відтінками дизайнерів стали яскрава фуксія і життєрадісний відтінок лайма. Дизайнери не залишили вибору модницям у спробі вибрати інший колір до свого гардеробу. Зрозуміло одне: цієї весни неонова гама полонить навіть найстійкіших, і час готуватися, щоб бути однією з перших. Так, пропонуємо придивитися до фантастичної монументальної сукні Valentino, романтичного і грайливого вбрання Greta Constantine, трикотажної сукні Bottega Veneta або сексуального міні Versace. Більше світлин дивіться у нашій добірці.

Greta Constantine
Bottega Veneta
Jason Wu
MGSM

Vogue.ua зібрав 10 речей у неонових відтінках — від лимонної колірної гами до малинових нот.

<b>неон предметка 2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.