До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні шкіряні комбінезони сезону осінь-зима 2020/2021

Комбінезони давно зайняли міцну позицію в базовому гардеробі, а шкіряні моделі і взагалі стали останнім модним трендом цього сезону. Головна перевага комбінезонів, що нагадують про робочу уніформу, в тому, що до них не потрібно підбирати пару, адже вони самі по собі є самодостатнім елементом образу. Цієї осені, крім шкіряних суконь і брючних костюмів, дизайнери запропонували всілякі моделі комбінезонів зі шкіри. Їх можна носити на роботу, робити streetstyle-знімки за прикладом модниць і навіть використовувати як елемент вечірнього дрескоду.

самые модные комбинезоны осень-зима 2020/2021Fendi

У колекціях брендів зустрічаються як моделі з довгим рукавом, так і комбінезони на широких ремінцях, які можна скомбінувати з сорочкою, гольфом або светром. Найактуальніші моделі представлені в класичній колірній гамі — чорному, молочному, карамельному і бордовому відтінках. Проте жодна з моделей не здається нудною завдяки цікавим стилістичним деталям у вигляді об'ємної плечової лінії в стилі 1980-х років, структурної грубої шкіри, вільного крою, накладних кишень і блискавок. Fendi показали в цьому сезоні чорний комбінезон на блискавці з імітацією корсета, тоді як Gabriela Hearst зробили ставку на мінімалістичну модель розслабленого крою з V-подібним вирізом. Salvatore Ferragamo зізналися в любові до шкіряного силуетного варіанту шоколадного відтінку, а Ulla Johnson показали комбінезон з брюками-бананами і джинсовою баскою на талії.

Реклама
самые модные комбинезоны осень-зима 2020/2021Gabriela Hearst
самые модные комбинезоны осень-зима 2020/2021Salvatore Ferragamo


самые модные комбинезоны осень-зима 2020/2021Ulla Johnson

Vogue.ua зібрав наймодніші шкіряні комбінезони сезону осінь-зима 2020/2021.

<b>кожаные комбинезоны</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.