До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Маскулінні сорочки — модний тренд нового сезону

Тренд на power-dressing набирає популярності в новому сезоні. Дизайнери в колекціях весна-літо 2021 показали не лише жакети, ніби зняті з чоловічого плеча, вільні брюки і лофери, а й сорочки, більші на кілька розмірів. Завдяки такому підходу, багато дівчат тепер можуть почуватися більш упевнено, розкуто і сексуально. Vogue.ua заглянув у колекції до дизайнерів і зібрав наймодніші маскулінні сорочки цієї весни.

Valentino

Найперше, що потрібно зробити цієї весни, так це прибрати на далекі полиці гардеробних силуетні сорочки і придбати собі кілька моделей нарочито вільного крою. За допомогою цього невеликого лайфхаку можна побудувати модний капсульний гардероб, який виручить у будь-якій ситуації. Маскулінні сорочки мають одну значну перевагу — вони круто поєднуються з іншими елементами гардероба. Так, Valentino пропонують надягати величезну сорочку в рожевому відтінку зі шкіряними шортами і балетками, а Schiaparelli вибирають білосніжну подовжену модель у парі з широкими брюками і строгою сумкою.

Реклама
Schiaparelli
Balenciaga

Тренд на чоловічі речі в жіночому гардеробі вже не новий, ще в 1960-1970-х роках відома актриса Дайан Кітон кидала виклик суспільству, надягаючи маскулінні брючні костюми і об'ємні сорочки. Після чого в 1980-х андрогінність вийшла на перший план. Цієї весни дизайнери знову згадують маскулінні силуети, транслюючи їх через величезні сорочки. Balenciaga комбінують життєрадісну модель апельсинового кольору з такими ж бермудами з легкої тканини, No.21 надягають светр поверх подовженої сорочки, MM6 Maison Margiela використовують величезну сорочку як літню сукню, а The Row показують розслаблений силует, що складається з широких штанів в карамельному відтінку і чоловічої сорочки в лососевій кольоровій гамі.

No.21
MM6 Maison Margiela

The Row

Vogue.ua зібрав 10 сорочок в чоловічому стилі, які можна носити вже зараз.

<b>маскульнные рубашки весна-лето 2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.