До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому сріблястий – головний колір цього року

Тенденції як набувають, так і забувають, але є певні кольорові тренди, які повторюються щороку. Одне неофіційне правило полягає в тому, що металік і срібло зарезервовані лише для святкового сезону і не отримують багато уваги після Нового року. У 2023 році ця ідея перевертається з ніг на голову, оскільки сріблястий домінував у весняних колекціях, зокрема у Gucci, Versace і Chanel. Це, мабуть, найпомітніший колірний тренд сезону, і він видається справді свіжим після багатьох сезонів домінування яскравих і насичених відтінків.

У 2023 році на горизонті зʼявляються багато екстравагантних сріблястих суконь, прикрашених блискучими лелітками. Модель середньої довжини від Gucci з вузликами та зримована з білими чоботами була особливо ефектною. Однак є також і менш очевидні способи вписати металік у свій гардероб, наприклад штани або мініспідниці, які мають дуже крутий вигляд у поєднанні з простими футболками або трикотажними речами білого, чорного та темно-синього кольорів.

Реклама

Gucci
Gucci

Вар'ятство щодо срібла також має значний вплив на світ аксесуарів. Чимало знакових стилів, які ми знаємо й любимо, виглядають так, ніби їх занурили в алюміній, як-от туфлі Мері Джейн від LeMondeBeryl і класична сумка Jackie від Gucci. Це також стосується найменших штрихів у одязі, оскільки після багатьох років домінування золотих сережок і ланцюжків срібло починає знову набувати популярності, коли йдеться про повсякденні прикраси.

Сріблястий елемент

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Це, мабуть, найпростіший спосіб додати сріблястий у свій гардероб у 2023 році – один блискучий предмет, пом’якшений іншими базовими або більш приглушеними елементами. Штани Arket зі сріблястої фольги поєднувалися б дивовижно з темно-синім джемпером, а металевий трикотажний джемпер Toteme доводить, що срібло може бути напрочуд універсальним.

Toteme
Toteme

Arket
Arket

Khaite
Khaite

Сукні

Altuzzara
Altuzzara

Сріблясті сукні пасують не лише для новорічної ночі – багато дизайнерів переосмислили такі моделі як щось, що не потрібно ховати у своєму гардеробі після завершення святкового сезону. Ця плісирована сукня Altuzarra, напевно, з’явиться під час принаймні одного рекламного туру знаменитості цього року – або стане чудовим вбранням для гостей на весіллі.

Loewe
Loewe

Galvan
Galvan

Stine Goya
Stine Goya

Взуття

Chanel
Chanel

Ніщо так яскраво не говорить про епоху диско, як блискучі підбори. І така пара відтінку металік якнайкраще підійде до дивовижної кількості нарядів. Зверніть особливу увагу на підбори від Loewe або туфлі Мері Джейн на плоскій підошві від LeMondeBeryl.

Saint Laurent
Saint Laurent

Le Monde Beryl
Le Monde Beryl

Loewe
Loewe

Прикраси

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana

Золото домінувало вже кілька років, але зараз починаємо спостерігати повернення до срібла – або з більш ефектною біжутерією, або з базовими щоденними каблучками. Свою останню колекцію для Missoma Люсі Вільямс доповнила сріблом, додавши тонкі ланцюжки та сережки-кільця.

Annika Inez
Annika Inez

Saint Laurent
Saint Laurent

Missoma Lucy Williams
Missoma Lucy Williams

Сумки

Valentino
Valentino

Знову ж таки, це ще один предмет, який здається вершиною святкового образу, однак багато дизайнерів переосмислили свої ключові дизайни в металевих версіях, як-от Jackie від Gucci та сумка від JWAnderson, які з легкістю пасуватимуть на щодень.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Cult Gaia
Cult Gaia

JW Anderson
JW Anderson

Текст: Emma Spedding

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.