До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дует року: з чим поєднувати чорний цієї весни

Під час складання гардероба на весну варто приділити особливу увагу актуальним колірним поєднанням. Так, у новому сезоні базовий чорний колір набув нових друзів у вигляді коричневого, бузкового та синього кольорів. Vogue.ua пропонує три ненудні дуети, які можна приміряти прямо зараз.

Чорний + коричневий

Комбінація вугільно-чорного відтінку і всієї палітри коричневого кольору, від молочного до гіркого шоколаду, урочисто очолює список наймодніших колірних рішень цієї весни. Можна скомбінувати їх в рівній пропорції або, наприклад, розбавити монохромний плащ відтінку карамелі за допомогою чорних аксесуарів або взуття. Стритстайл-інфлюенсери вже щосили тестують модний тренд на вулицях своїх міст.

Реклама

<b>черный+ коричневый</b>

Чорний + бузковий

Одна з найбільш непередбачуваних комбінацій цієї весни – поєднання чорного і бузкового кольорів. Такий ніжний відтінок як фіалковий зазвичай вибирає собі до пари пастельну колірну гаму: пудро-рожевий, світло-блакитний або блідо-жовтий. Цієї весни модниці підтверджують власним прикладом, що, за умови правильної комбінації, дружба чорного і бузкового кольорів може бути міцнішою від будь-яких пастельних комбінацій.

<b>черный+лиловый</b>

Чорний + синій

Сапфіровий або королівський синій колір з легкістю доповнить глибокий чорний відтінок – на асиметричних сукнях складного крою, робочій уніформі або в ансамблі з шкіряних штанів і гольфу з трикотажу. Додати легкості в настільки незвичайне колірне рішення допоможуть білі туфлі або правильно підібрана світла сумка.

<b>черный+синий</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.