До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять велосипедки цього літа

Не можна не зазначити про вплив карантину на модну індустрію. За останні кілька місяців попит на спортивні речі набагато виріс. Модниці змінили жіночні сукні й елегантні брючні костюми на зручні й практичні повсякденні речі. І якщо навесні дівчата робили ставку на джогери й безрозмірні худі, то з настанням літа в центрі уваги опинилися велосипедки.

модные велосипедки 2020Streetstyle

Карантинні заходи в багатьох країнах вже потихеньку слабшають, люди починають повертатися до колишнього життя, але спортивні речі як і раніше серед фаворитів у модниць. За період самоізоляції одяг у стилі biz-leisure особливо припав до душі streetstyle-активісткам. Дівчата й далі комбінують велосипедки з маскулінними жакетами й елегантними блузами з об’ємними рукавами. Крім того, модниці завершують ансамблі босоніжками з тонкими ремінцями, різнокольоровими мюлями й сандалями на липучках. Vogue.ua зібрав найкращі образи streetstyle-зірок і показав, як носити велосипедки цього літа.

Реклама

<b>street велосипедки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.