До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять лляний одяг цього літа

Раніше ми розповідали про головні лляні образи в літніх колекціях брендів, а тепер покажемо, як модниці вбираються в них. Літній натуральний матеріал привертає streetstyle-зірок ще й своєю легкістю та здатністю дихати в спекотний сезон. Дівчата охоче вдягають лляні розслаблені штани, міські сукні із заходом, маскулінні жакети й просторі сорочки як на ділові зустрічі в будні, так і пакують їх із собою у валізи на вихідні за містом.

одежда изо льна 2020Streetstyle

Цього літа серця streetstyle-активісток особливо прихильні до речей з льону. Модниці поєднують легкі штани зі строгими чоловічими сорочками, комбінують шорти-бермуди з приталеними жакетами, вдягають пасторальні сукні з босоніжками або кросівками, міксують спокійну природну колірну гаму з яскравими акцентами та вбираються в монохромні лляні ансамблі. Vogue.ua зібрав найкращі образи з льону на вулицях головних столиць моди й показав, як їх носять streetstyle-зірки.


<b>лен стрит</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.