До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: головні убори сезону осінь-зима 2020/2021

Складно уявити жіночий гардероб без головних уборів, адже вони якнайкраще доповнюють образ і надають йому потрібного настрою. У прийдешньому осінньо-зимовому сезоні 2020/2021 капелюхи, кепі, берети і панами актуальні як ніколи. Vogue.ua зібрав гід по найпопулярніших головних уборах сезону і найкращих виходах модниць під час минулих світових Тижнів моди.

Кепі

Характерний головний убір newsboys не сходить з провідних позицій вже котрий рік — кепі продовжують бути популярними у модниць. Ці кашкети адаптуються під сучасні запити: тепер їх роблять і зі шкіри — головного матеріалу майбутнього сезону.

Реклама

<b>кепи стритстайл</b>
Главные головные уборы осени 2020: кепи стритстайл фото примеры

Берети

Простий спосіб додати образу паризького шику і чарівності — одягти цей романтичний аксесуар. Восени в особливій пошані будуть моделі всіляких фасонів чорного кольору або з хижим анімалістичним принтом.

<b>береты стритстайл</b>
Главные головные уборы осени 2020: береты стритстайл фото примеры

Хустки

Головний символ жіночності 60-х років переживає своє нове народження — цього разу завдяки неймовірній популярності бандан з нульових. У новому сезоні зав'язувати хустки можна не тільки в стилі babushka, але і як Дуа Липа, Хейлі Бібер і Кайя Гербер — зухвалі бандани впишуться в будь-який образ.

<b>платки стритстайл</b>
Главные головные уборы осени 2020: платки и банданы стритстайл фото

Рибальські капелюхи

Найближчі родичі панам раптово з'явилися на подуімах в колекціях осінь-зима 2020/2021. Їх продемонстрували Alberta Ferretti, Lanvin, Burberry, Self-Portrait й інші бренди. Услід за бадьоро крокуючими моделями, любительки streetstyle-хронік також зважилися приміряти рибальські капелюхи. Атласні, бавовняні, нейлонові або навіть подвійні, з соломи і тканини, як у Ксенії Адонтс, — будь-який варіант не залишить вас непоміченою.

<b>рыбацкие стритстайл</b>
Главные головные уборы осени 2020: рыбацкие шляпы стритстайл фото примеры

Бейсболки

Отримавши свою назву від однойменної американської гри, бейсболки вже давно перестали бути аксесуаром винятково спортивного стилю. Модниці поєднують їх з oversize-жакетами, шкіряними піджаками і пальтами, а незвичайні хутряні варіанти — і зовсім з сукнями.

<b>кепки стритстайл</b>
Главные головные уборы осени 2020: кепки стритстайл фото примеры

Панами

Колись панамам пророкували легку, але скороминущу славу. Пророцтво не здійснилося — вони на вершині Олімпу ось уже кілька сезонів поспіль. З прерогативи пляжної моди панами впевнено перебралися і на подіуми, і на вулиці модних столиць, і майбутньої осені так само залишаться з нами.

<b>панамы стритстайл</b>
Главные головные уборы осени 2020: панамы стритстайл фото примеры

Капелюхи

Справжня класика жіночих головних уборів. Фетровий капелюх — абсолютний чемпіон щодо затребуваності у сучасних модниць. Федори, ковбойські капелюхи, з низькими полями або широкополі — це не просто частина образу, а й потужний акцент.

<b>шляпы стритстайл</b>
Главные головные уборы осени 2020: шляпы стритстайл фото примеры

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.