До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: які трикотажні костюми вибирають модниці

З настанням пандемії у 2020 році споживчий попит змінив свій вектор розвитку. Якщо раніше streetstyle-зірки часто з’являлися навесні в брючних костюмах, ошатних туфлях і невагомих сукнях, то нині дедалі більше популярними стають затишні й комфортні речі. Серед головних покупок 2021 року на особливу увагу заслуговують трикотажні образи — від спортивних костюмів Pangaia до елегантних в’язаних ансамблів.

Трендсетерка Розі Гантінгон-Вайтлі, на яку рівняються мільйони дівчат у всьому світі, повністю переосмислила свій весняний гардероб, віддаючи перевагу передусім трикотажним речам, як-от сукні в рубчик, джемпери вільного крою й кардигани. Однак одна з найпрактичніших покупок нового сезону в арсеналі Розі — жіночний костюм-трійка холодного молочного відтінку. Такий комфортний образ можна сміливо доповнити кросівками, лоферами або туфлями-лодочками залежно від випадку й настрою.

Реклама

Інші модниці також поспішили оновити свій гардероб зручними трикотажними костюмами. Під модний приціл потрапили: силуетні ансамблі, що складаються зі спідниці з розрізом біля стегна й топа, спортивні костюми розслабленого крою та універсальні комбінезони в рубчик. Топмодель Ельза Госк особливо вподобала цей тренд. Дівчина придбала собі відразу кілька в’язаних комплектів — від елегантного сірого спідничного костюма з тонкими шлейками на талії до ажурного ансамблю, що складається з коротких шортів і джемпера. Модна блогерка Софія Коельйо зробила ставку на поєднання спорту й стилю препі. Streetstyle-активістка освіжила свій гардероб за допомогою в’язаного комплекту приглушеного лимонного відтінку, який вдало римувався з базовою білою футболкою, трикотажними гольфами й білими лоферами. Більше образів модниць у трикотажних костюмах дивіться в нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.