До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Серена Вільямс на обкладинці американського Vogue

Тенісистка Серена Вільямс продовжує підкорювати модний світ. У червні минулого року вона знялася оголеною для Vanity Fair, будучи на останніх місяцях вагітності, а тепер прикрасила обкладинку лютневого Vogue. Компанію їй склала новонароджена дочка Алексіс Олімпія Оганян. Сама Вільямс-молодша на фото одягнена у червону сукню з останньої колекції Versace, відмінна риса якого – декольте у вигляді серця.

Серена Уильямс на обложке Vogue US, февраль 2018

Сама Серена зараз стала справжньою рольовою моделлю не тільки для американок, але і жінок усього світу. Вона активно бореться за гендерну рівність, не боїться розповідати про труднощі, які виникли у неї у перші дні материнства, і показувати своїм прикладом, що популярність – це не панацея від проблем. Про все це вона якраз і розповіла у інтерв'ю виданню, а зі своїми передплатниками у інстаграм вже емоційно поділилася радісною новиною: "Я шалено щаслива, що моя дочка стала найменшою моделлю Vogue".

Реклама

Читайте також:

Голая правда: беременная Серена Уильямс на обложке Vanity Fair

5 молодих тенісисток, за якими варто стежити

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.