До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Королева Єлизавета II відсвяткувала 92-й день народження

Ця весна для британської королівської сім'ї сповнена подій. Поки принц Вільям готується стати батьком втретє, а його молодший брат Гаррі – до весілля з актрисою Меган Маркл, всі вони зібралися на святкування в честь 92-го дня народження королеви Єлизавети II.

Королева Єлизавета II

Минуло свято в форматі концерту, на якому для Її Величності виступили Стінг, Том Джонс, Кайлі Міноуг і Джеймі Каллум, який, до речі, вже цього літа виступить в Україні на Leopolis Jazz Fest.

Реклама
Крейг Девід
Кайлі Міноуг
Джеймі Каллум

Для свята королева Єлизавета II вибрала жаккардову сукню з квітковим принтом, яка мала, водночас, святковий і дуже свіжий вигляд. Доповнили образ кілька ниток перлів. На дні народженні зібралася, практично, вся сім'я – принц Чарльз із герцогинею Корнуольською, принц Вільям, принц Гаррі і Меган Маркл.

<b>ElizabethBirthday92</b>

Щодо останньої, природно, що вона зараз привертає багато уваги. Міс Маркл знову вдалося підтвердити свій елегантний смак. Для свята в лондонському Альберт-Холлі вона вибрала чорну сукню-кейп Stella McCartney, темно-сині човники Manolo Blahnik і металевий клатч Naeem Khan.

Меган Маркл і принц Гаррі

Нагадаємо, що Єлизавета II – монарх з найдовшою тривалістю життя – святкує два дні народження. 21 квітня – це фактична дата, а в червні вся Британія відзначає офіційний день народження королеви. Зазвичай, це відбувається в одну з субот червня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.