До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 легендарних образів Кейт Мосс

16 січня 50-й день народження святкує Кейт Мосс — суперзірка 1990-х, яка підкорила світ не лише своїми яскравими подіумними образами, а й особистим стилем, уособивши героїновий шик тієї епохи. Ще вона була королевою вечірок, а модники досі згадують із ностальгією її вбрання, даючи їм нове життя вже сьогодні. Ми згадали найяскравіші з них.

Маленька чорна сукня

Маленька чорна сукня — завжди безпрограшний варіант. Знає про це і Кейт Мосс, яка нерідко вибирала саме її. Найчастіше — сексуальні моделі. Її любов до цього тренду найяскравіше ілюструють світлини 1999 року з одного із заходів, який вона відвідала разом із хлопцем Ентоні Ленгдоном.

Реклама
Стиль Кейт Мосс в 1990-х

Ковбойська історія

Тематичні вечірки — завжди чудова можливість приміряти щось незвичайне. Так і зробила Кейт Мосс на вечірці на честь 50-річчя гітариста TheRollingStones Ронні Вудса в Лондоні, вийшовши на публіку у вестерн-образі, в якому денім поєднується з ніжною пастеллю, але водночас має вельми рок-н-рольний вигляд.

Стиль Кейт Мосс в 1990-х

Power dress

Відвертість і сексапільність стали синонімами стилю Versace в середині 1990-х. Встигла його приміряти і Кейт Мосс, образ якої з вечірки 1995 року цитується досі. До речі, тоді вона зустрічалася з актором Джонні Деппом, і це була одна з найбільш обговорюваних пар західного шоубізу.

Стиль Кейт Мосс в 1990-х

Ланцюгова реакція

Розглядати світлини Кейт Мосс і Наомі Кемпбелл з 1990-х — саме задоволення. Багато шанувальників цих дівчат напевно пам'ятають їхній знаменитий вихід у 1999-му році на вечірці Донателли Версаче "Діаманти назавжди". Від їхніх мінісуконь, що нагадують металеву кольчугу, не було змоги відвести погляд.

Стиль Кейт Мосс в 1990-х

Білизняний стиль

Білизняний стиль — це не нова історія в модному світі. На початку 1990-х однією з головних його адепток була саме Кейт Мосс. Ідеальна ілюстрація цієї естетики — образ моделі на вечірці на честь Річарда Аведона 1993 року.

Стиль Кейт Мосс в 1990-х

У повному блиску

Кейт Мосс точно вміє передбачати модні тренди. Сьогодні, коли світ прагне максимального комфорту, її образ 1998 року видається дуже сучасним. Складаючись із оксамитової сукні-халата і мінісумки, всипаний паєтками, він поєднує правильну частку святковості та розслабленості.

Дикий норов

Сукня з хижими принтами — ще один камбек з 1990-х, з яким також чудово була знайома Кейт Мосс. У 1995 році в нью-йоркському клубі Twilo вона мала бездоганний вигляд у сукні з принтом зебри, створеним її подругою Донателлою Версаче.

Нема чого приховувати

Напівпрозора сукня на бретелях, в якій юна Кейт Мосс з'явилася на вечірці LookoftheYear від агенції EliteModelAgency в 1993 році, стала одним із найвідоміших образів моделі.

Стиль Кейт Мосс в 1990-х

Фото: GettyImages

[READ_ALSOholder=content_1;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.