До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 зіркових пар, стиль яких надихає

Попри важкі післяковідні часи, 2021 рік має і позитивний бік — його сміливо можна назвати роком кохання, особливо серед знаменитостей. Тільки за останні кілька місяців з’явилося кілька нових зіркових пар. Деякі з них були зовсім несподіваними, як, наприклад, недавній роман Зої Кравіц та Ченнінга Татума, тоді як інші отримали другий шанс на щастя, згадаємо хоча б бурхливий роман Дженніфер Лопес і Бена Аффлека, що розпалився знову після 17 років перерви. Але що об’єднує всі ці нові зіркові пари ще? Відповідь досить проста: вони вміло балансують між стилем один одного, підбираючи для спільних виходів модні парні образи. На честь цього Vogue.ua зібрав п’ять знаменитих пар, стиль яких нас надихає і який хочеться наслідувати.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек

Приклад зірок показує нам, що ніколи не пізно знайти своє щастя. Дженніфер Лопес і Бен Аффлек, які зустрічалися з 2002 по 2004 роки, знову відновили свій роман у липні 2021. Цю пару жартома називають "Bennifer 2.0", а їхній стиль можна схарактеризувати як елегантний, витриманий і гармонійний. Останній вихід пари минулого тижня це підтвердив. Вони з’явилися в однакових відтінках чорного й сірого, зробивши ставку на стиль business casual. Зірковому дуету, за яким нині пильно стежать мільйони прихильників у всьому світі, у якийсь спосіб удалося відтворити ту ж саму модну атмосферу, яку вони втілювали впродовж 2000-х. Тоді, до речі, вони носили спортивні костюми й білі майки.

Реклама
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек
Зої Кравіц і Ченнінг Татум

Про те, що Зої Кравіц зустрічається з Ченнінгом Татумом стало відомо в серпні 2021 року. Ця зіркова пара для багатьох стала несподіванкою, адже вони немов дві різні планети. Татум віддає перевагу невимушеному одягу, подібному до стилю нероби. Більша частина його гардероба містить джинси й футболки з графічним малюнком, але Кравіц — істинне дитя моди. В її арсеналі можна побачити елегантні сукні-комбінації й популярні сумки Telfar. Що ж, кажуть, протилежності притягуються!

Зої Кравіц і Ченнінг Татум
Кая Гербер і Джейкоб Елорді

Топмодель Кая Гербер почала зустрічатися із зіркою серіалу "Ейфорія" Джейкобом Елорді ще у вересні 2020 року, проте офіційне підтвердження їхнього роману з’явилося в травні цього року. Фірмовий стиль цієї пари легко повторити. Кая віддає перевагу прямим джинсам зі шкіряним жакетом і сумкою через плече, а Джейкоб вибирає модні куртки-бомбери, кеди й класичні джинси. Вони могли б обмінюватися одягом одне одного й ніхто б не помітив різниці.

Кая Гербер і Джейкоб Елорді
Кортні Кардаш’ян і Тревіс Баркер

Ще одна пара оголосила про свій роман — у січні цього року Кортні Кардаш’ян і Тревіс Баркер стали парою. Відтоді як Кортні почала зустрічатися з Тревісом, вона перейняла його грубуватий і різкий стиль в одязі, зрештою, він — барабанник. Не відмовляючись від фірмового стилю сімейства Кардаш’ян, Кортні доповнила гардероб великою кількістю шкіряних ансамблів. На відміну від інших пар, Кортні й Тревіс віддають перевагу жорсткішій і зухвалішій естетиці. Це дуже освіжає.

Кортні Кардаш’ян і Тревіс Баркер
Майкл Б. Джордан і Лорі Гарві

У січні 2021 року один з найсексуальніших чоловіків у світі оголосив про свої стосунки з дочкою коміка й телеведучого Стіва Гарві — Лорі. Вони ідеально доповнюють одне одного. Майкл вміє носити брючні костюми. Його стиль класичний і непідвладний часу, тоді як Лорі можна назвати законодавицею моди. Вона вибирає укорочені топи-бралети, модні джинси й шкіряні комбінезони.

Майкл Б. Джордан і Лорі Гарві

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.