До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усі відтінки неба: герцоги Кембриджські прибули до Берліна

Герцоги Кембриджські продовжують турне Центральною Європою. Після декількох днів, проведених у Польщі, вони разом з дітьми вирушили до Берліна. Для перельоту королівська сім’я вибрала образи всіх відтінків неба: принц Вільям був вдягнений у темно-синій костюм, герцогиня Кетрін надала перевагу яскравому й насиченому відтінку синього, а для дітей було обране вбрання у ніжно-блакитному кольорі.

Образ герцогині Кембриджської – тонке пальто на трьох ґудзиках з підкресленою талією і трохи розкльошеною спідницею, а також сукня міді такого ж відтінку – створені британським брендом Catherine Walker. Його у свій час дуже любила принцеса Діана і сьогодні Кетрін продовжує її традицію. Відтінок вбрання герцогині став знаком пошани до німецької історії. Його називають берлінською або прусською блакиттю, адже він був вигаданий у столиці Німеччини на початку XVIII сторіччя хіміком Дісбахом і аж до початку Першої світової війни вважався офіційним відтінком форми Прусської армії.

Реклама

Фото: vogue.co.uk

Читайте також:

Образ дня: герцогиня Кетрін у сукні польського бренду Gosia Baczyńska

Принц Уильям и Кейт Миддлтон: история любви в фотографиях

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.