До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеальний гардероб на кожен день від Вікторії Бекхем

Принцип "сама собі модель" вже давно й успішно використовує Вікторія Бекхем, яка на власному прикладі показує, який вигляд речі з її колекцій мають у реальному житті. Активно користувалася ним британка і під час Тижня моди в Нью-Йорку, кожен день радуючи шанувальників новими образами.

Особливо приємно, що місіс Бекхем не намагалася привернути увагу складними стилістичними прийомами або навмисне яскравими речами. Кожен її вихід – це наочний посібник для дівчат, які хочуть виглядати елегантно й практично кожен день. Бежеве пальто в парі з чорними широкими брюками і гольфом, бордові ботильйони і вкорочені брюки, темно-синій светр, заправлений в класичні блакитні джинси, хакі та сонцезахисні окуляри. Всі ці поєднання зрозумілі й функціональні, доречні в найрізноманітніших ситуаціях і не вийдуть з моди з закінченням чергового сезону. Дякую за натхнення.

Реклама

Читайте також:

Сьюзи Менкес о 10 годах Виктории Бекхэм в модной индустрии

Новый конструктивизм: Victoria Beckham осень-зима 2018/19

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.