До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Французький флер: Меланія Трамп і Бріжит Макрон на званій вечері

Американське турне президента Франції, Еммануеля Макрона, і його дружини Бріжит триває, а це означає, що кожен новий день підноситиме шанувальникам перших леді цих двох країн нові приводи для обговорення. Цього разу вони разом з'явилися на званій вечері у Білому домі, для якого кожна підготувала елегантний образ у властивому їй стилі.

Бріжит Макрон, Еммануель Макрон, Дональд Трамп і Меланія Трамп

Так, Бріжит Макрон з'явилася в білосніжній сукні в підлогу з золотистою вишивкою Louis Vuitton, яку створили спеціально для неї у паризькому ательє модного Будинку, а її колега, Меланія Трамп, в цей вечір надала перевагу Chanel. З погляду дипломатичного етикету, вибір зроблений абсолютно вірно, адже став даниною поваги модній індустрії Франції. Цих правил завжди дотримувалася і попередниця Трамп, Мішель Обама, яка на зустрічі з італійським керівництвом в жовтні 2016- го сяяла у золотій сукні Versace.

Реклама
Бріжит Макрон, Еммануель Макрон, Дональд Трамп і Меланія Трамп
Дональд Трамп і Меланія Трамп

Вбрання Меланії – це модифікована версія комбінезона з останньої кутюрної колекції Chanel. Нагадаємо, що з французьких марок вона також часто носить Christian Dior.

Chanel Couture весна-літо 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.