До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: чого очікувати земним знакам зодіаку в 2022 році

Передноворічний період — це не лише час свят, подарунків і вечірок. В останні дні року ми підбиваємо підсумки, будуємо плани на найближче майбутнє і уявляємо, як змінимо своє життя. Такої миті хочеться дізнатися, що ж готує для нас прийдешній рік. Разом з Tiffany & Co. ми звернулися до професійного астролога і попросили написати гороскоп для кожного зі знаків зодіаку, щоб знати, чого нам варто очікувати від 2022-го.

Представникам знаків стихії Землі у 2022 році зірки обіцяють несподівані повороти у розвитку подій та зміни в житті. Зміни будуть корисними: відкриються нові обрії, з'являться цікаві люди в оточенні і подарують представникам знаків Землі відчуття свободи, творчого польоту. Гасло цього року: у пошуках внутрішньої свободи прямуйте за своєю допитливістю.

Реклама
Телець
Ожерелье и серьги — Tiffany HardWear, золото; шуба — Saint Laurent (kameron.ua)Намисто, сережки — Tiffany HardWear, золото; шуба — Saint Laurent (kameron.ua)

2022-й загалом проходитиме спокійніше, ніж попередній рік, але раптові пориви кардинально змінити своє життя таки будуть. Це може стосуватися і професійної діяльності, і особистих взаємин — уже в січні ви це відчуєте.

Квітень і березень подарують нові захоплення й інтереси, з'явиться бажання освоїти ще один вид діяльності й вийти на найвищий рівень самореалізації. Але для глибинних трансформацій знадобиться пристойний запас сміливості та рішучості.

Літо має бути гармонійним часом, сприятливим для відпочинку й відновлення внутрішніх ресурсів. Вже до осені багато хто зможе піймати хвилю удачі й побачить, як перед ним відкриваються райдужні перспективи.

Діва
Браслет, ожерелье, серьги — все Tiffany HardWear, серебро, жемчуг; платье — Magda Butrym (theicon.ua)Браслет, намисто, сережки — все Tiffany HardWear, срібло, перли; сукня — Magda Butrym (theicon.ua)

2022 рік стане переломним у сфері взаємин: хтось зустріне кохання, а хтось зважиться на шлюб або розлучення. Тема партнерства буде актуальною упродовж усього року. Зірки радять дбайливо ставитися до будь-яких зв'язків: вони можуть виявитися корисними дуже швидко.

Навесні представники знаку будуть центром тяжіння на всіх світських заходах, а на початку літа фокус уваги зміститься в бік робочих ініціатив і важливих проєктів. Багатьом випаде нагода отримати вигідну пропозицію щодо працевлаштування.

Наприкінці літа особливої уваги потребуватиме родина. Це сприятливий час для того, аби врешті-решт відвідати далеких родичів, розпочати ремонт, розібратися з відкладеними побутовими питаннями. До кінця року з'явиться час для власних захоплень і саморозвитку.

Козеріг
Кулон, серьги — Tiffany HardWear, золото; комбинезон — Herve Leger (tsum.ua)Кулон, сережки — Tiffany HardWear, золото; комбінезон — Herve Leger (tsum.ua)

Рік обіцяє бути не менш феєричним, ніж попередній. Рухатися вперед доведеться в дуже активному темпі, навіть якщо кінцева мета остаточно не визначена. Конструктивний погляд на збільшення капіталу вже навесні принесе свої плоди у вигляді дивідендів.

Улітку ситуація на роботі буде стабільною, цим варто скористатися, щоб приділити увагу родині. Це добрий час для відпочинку з близькими й улюбленими людьми, для планування народження дитини.

Щасливим після відпочинку представникам знаку восени випаде нагода зробити прорив у кар'єрі. Ті, хто не побоїться відповідальності й неабияких обсягів роботи, дуже швидко піднімуться вгору службовими сходами.

Що слід знати про прикраси Tiffany & Co.

Колекція Tiffany City HardWear втілила в собі енергію Нью-Йорка і черпає своє натхнення з урбаністичної душі міста і його вулиць, де сучасні бунтарі змішують високу моду з вуличним стилем.

Текст: Міла Шакун @mila.shakun
Фото: Nazar Cherniy
Стиль: Anna Honcharova
Макіяж: Olha Ostapchuk
Зачіски: Sasha Vetrova
Манікюр: Oksana Zavora @Chummy.nails
Асистент із зачісок: Alyona Kundryk
Асистент стиліста: Anna Ovsiannikova, Daria Bihun
Світло: Nikolai Kazak, Aleksandr Mischenko
Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina
Модель: Dasha Khlystun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.