До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Своє кіно: Prada Menswear весна-літо 2019

Вушанки, що з'явилися на показі Prada Resort 2019, стали головними героями і нової чоловічої колекції. Як і в останній круїзній роботі Міуччі Пради, для роботи над шоу Prada Menswear для сезону весна-літо 2019 очевидним джерелом натхнення стала стилістика 1990-х років. І скільки б очевидних трендів не валялося на поверхні, дизайнер завжди демонструє власну реальність, яка має основне правило – обганяти інших модних творців на кілька сезонів.

Prada Menswear весна-літо 2019

Інтелектуальні кросворди з цитатами з гранжевої епохи і психоделіки 1960-х років, сидіння-репліки художника Вернера Пантона і музичні каскади Aphex Twin – як поділилася сама дизайнер перед показом: "Нова Prada тепер буде елегантною, але по-новому молодою". Трохи стримано Міучча визнала, що нова колекція була навіть по-своєму сексуальною: "Знаєте, я трохи проти всього цього і я ніколи не говорю це слово у своєму житті, але тепер я справді можу це сказати".

Реклама
Prada Menswear весна-літо 2019
Prada Menswear весна-літо 2019
Prada Menswear весна-літо 2019
Prada Menswear весна-літо 2019

Весь показ можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.