До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найвідоміші весільні сукні Givenchy

19 травня 2018 року увійде в історію французького модного Будинку Givenchy – цього дня у його сукні, створеній креативним директором бренду Клер Вейт Келлер, до вівтаря з принцом Гаррі вирушила майбутня герцогиня Сассекська, Меган.

Принц Гаррі і Меган Маркл

В офіційній заяві Givenchy йшлося, що при розробці сукні Вейт Келлер і Меган Маркл прагнули знайти баланс між кодами модного Дому, закладеними ще Юбером де Живанши, позачасовою елегантністю і сучасністю. Vogue.ua згадує, які ще знамениті наречені вибирали Givenchy.

Реклама
Одрі Хепберн

Про дружбу Юбера де Живанши і Одрі Хепберн складали легенди. Він надихався її граціозністю і любив створювати для неї вбрання. Природно, що весільна сукня у зірки "Римських канікул" також була Givenchy. Для церемонії одруження, що минула 1969 року, Живанши створив їй міні-плаття рожевого кольору, про яке його муза тоді говорила: "Воно просто повернуло мене до життя". Це був другий шлюб актриси.

Одрі Хепберн, 1969

Також у сукні Givenchy Одрі Хепберн виходила заміж на екрані. У фільмі "Забавна мордочка" її героїня приміряла вбрання довжини міді з пишною спідницею і вузькою талією, що підкреслює витонченість актриси. Замість туфель на її ногах були класичні балетки.

Кадр з фільму "Забавна мордочка"
Кім Кардаш'ян

2014 року відбулося весілля Кім Кардаш'ян і Каньє Веста. Масштаб свята був величезним – відбулась церемонія у Флоренції, виступали перед молодятами і їх 200 гостями, Джон Ледженд і Андреа Бочеллі, а наречена сяяла в сукні Givenchy.

Кім Кардаш'ян і Каньє Вест

Її вартість оцінюють в 300 000 фунтів, а розробляв сукню особисто Ріккардо Тіші, на той момент креативний директор бренду.

Ескіз весільної сукні Кім Кардаш'ян
Лара Стоун

Не змогла встояти перед вбранням Givenchy і топ-модель Лара Стоун. 2010 року вона вийшла заміж за комедійного артиста Девіда Вільямса, а для весілля вибрала одразу дві сукні Givenchy авторства Ріккардо Тіші.

Лара Стоун

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.