До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Останнє шоу: Chanel осінь-зима 2019/2020

Останнє шоу Карла Лагерфельда для Chanel, яке відбулося у кінці Паризького тижня моди, почалося з хвилини мовчання. Величезний Гран-Пале був настільки ж тихим, як і далеке гірське село, яке побудували для показу осінньо-зимової колекції: ряди дерев'яних шале, їх димні труби, сосни, ялини, гори і насипи штучного снігу.

Chanel осінь-зима 2019/2020

Карл Лагерфельд був справжнім послом французької елегантності, яку він представляв у своїх проектах для Chanel. У новій колекції є все: минуле, сьогодення і майбутнє модного Дому, від культових твідових костюмів в улюблених відтінках бренду до сучасних пуховиків ультраяскравих і насичених кольорів.

Реклама
Chanel осінь-зима 2019/2020
Chanel осінь-зима 2019/2020

Колекція, розроблена у співпраці з наступницею Лагерфельда, Вірджіні Вiар, яка була його правою рукою більше 30 років, вдалася максимально зимовою і продемонструвала чимало знакових речей бренду. У майбутньому сезоні у Chanel абсолютним лідером став твід з принтом "гусяча лапка" різних відтінків. Головним силуетом був oversized: штани-кльош, довгі пальта, пуховики і кейпи. Серед здебільшого темної кольорової палітри був потік ніжних повністю білих образів, включно з міні-спідницею з пір'я, що нагадує сніжки, в яких вийшли амбасадор бренду Пенелопа Круз і улюблениця Лагерфельда, Кайя Гербер. Ефектні лацкани, об'ємні снуди грубої в'язки, хутряні унти, перли, вишивки зі стеклярусу і золотого вінілу – в лінії повно примітних деталей гідних рівня високої моди.

Пенелопа Крус на показі Chanel осінь-зима 2019/2020

Незважаючи на пишність самої колекції, вона була не про одяг, а про майстерність і талант її минулого креативного директора, який залишив величезний слід не тільки в історії Chanel, але і в історії моди загалом. Це підтвердила кульмінація шоу – слізні, тривалі овації, не припинялися під час фінального виходу моделей під пісню Heroes Девіда Боуві. Тільки ось герой події не вийшов з-за лаштунків, щоб зробити останній уклін.

Chanel осінь-зима 2019/2020

Переглянути всю колекцію Chanel осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.