До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про Тиждень моди в Лондоні весна-літо 2019

Тиждень моди в Лондоні продовжує fashion-естафету. Цього сезону британська столиця підготувала чимало сюрпризів для модних інсайдерів і шанувальників Made In Britain. Vogue.ua вибрав ключові моменти.

Без хутра

Британці стали першими, хто на рівні Тижня моди відмовився від використання хутра. Окремі бренди, зокрема такі великі гравці індустрії, як Stella McCartney, Givenchy і Versace, вже давно зробили це, але саме Лондон продемонстрував комплексний підхід у вирішенні питання.

Реклама
Кара Делевінь на показі Burberry
Тріумф Вікторії

Один з ключових заходів на Тижні моди в Лондоні відбудеться 16 вересня – ювілейне шоу на честь 10-річчя тут влаштує Вікторія Бекхем. Вона вперше покаже колекцію в рідній Британії, адже до цього бренд Victoria Beckham був постійним учасником New York Fashion Week.

Victoria Beckham осінь-зима 2018/2019

Місіс Бекхем вже давно перебуває в Лондоні та її показу чекає все місто. Британський Vogue присвятив їй жовтневий номер, а сама Вікторія підігріває інтерес до нової колекції за допомогою іронічних капсул з футболками.

Вікторія Бекхем
Бал дебютантів

Ще однією яскравою подією на Тижні моди в Лондоні стане показ дебютної колекції Ріккардо Тіші для Burberry, одного з символів британської моди. Багато хто чекає радикальних змін, адже Тіші вже поміняв логотип і монограму бренду. Що він зробить зі знаменитим бежевим тренчем стане відомо 17 вересня.

Також в ці дні відбудеться дебют у Алекси Чанг – однієї з наймодніших дівчат Лондона, яка кілька сезонів тому запустила іменний бренд.

Образ з осінньо-зимової колекції ALEXACHUNG
Королівський слід

Ще одна інтрига Тижня моди в Лондоні – який показ відвідає королева Єлизавета II. У лютому вона стала гостею шоу молодого британця Річарда Квіна, який сам не очікував такої уваги з боку королівської сім'ї. Його бренду це пішло на користь – в травні у квітковій сукні Richard Quinn на балу Met Gala з'явилася Амаль Клуні, а нову колекцію шанувальника світу флори тепер чекають не менше, ніж вже відомих британських брендів.

Richard Quinn

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.