До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вагітна Коко Роша на подіумі Jean Paul Gaultier

Після того як Жан-Поль Готьє закрив лінійку одягу і сфокусувався виключно на кутюр'є, кожну його колекцію шанувальники чекають з особливим нетерпінням, адже француз – відомий вигадник і любить влаштовувати на подіумі справжнє свято. Цього разу одним із найбільш трагічних моментів шоу став вихід його улюблениці і музи Коко Роша – модель зараз очікує на другу дитину, а на подіум вийшла разом зі старшою дочкою. Вийшло дійсно ефектно.

Сама колекція Jean Paul Gaultier весна-літо 2018 відсилала до 1960-м рокам. Готьє не просто так вибрав саме той час. Сьогодні, коли світ переймається питаннями харасменту і расизму, бореться з гомофобією та побоюється тероризму, француз вирішив нагадати про роки свободи, про час, коли кордони руйнувалися, і проявляти своє я стало нормальним. Контрастні поєднання чорного і білого, однотонні яскраві образи і відгомони космічної епохи дизайнер показав з властивим їм оптимізмом і життєрадісністю.

Реклама
Jean Paul Gaultier Couture весна-літо 2018
Jean Paul Gaultier Couture весна-літо 2018
Jean Paul Gaultier Couture весна-літо 2018

Читайте також:

Хмарний атлас: Viktor & Rolf Couture весна-літо 2018

Белла Хадід на подіумі Alexandre Vauthier

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.