До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сумки на показах сезону весна-літо 2021

Дизайнери в режимі онлайн і офлайн показали свої весняно-літні колекції та змусили головних модниць ще пів року мріяти про новинки брендів. Vogue.ua підготував огляд найкращих сумок сезону весна-літо 2021 і показав, за якими моделями дуже скоро вишикується черга.

Ports 1961
Тиждень моди в Нью-Йорку

Американські дизайнери не зраджують себе цього сезону й презентують практичні та місткі сумки. Для швидкого життя, коли впродовж дня потрібно встигнути на десятки зустрічей і зробити мільйон справ — найкраще вирішення. Khaite показали свої фірмові сумки-баули класичного забарвлення, Nanushka зробили ставку на об’ємний тоут напівкруглої форми, Coach 1941 оспівали м’які шкіряні хобо, а Bibhu Mohapatra запропонували строгі сумки для ділових ансамблів. Наступного сезону весна-літо 2021 особливо популярними будуть плетені й в’язані сумки, а також моделі подібні до рибальських сіток. Такі сумки можна побачити в багатьох колекціях: у Rebecca Taylor з довгими торочками, у Rosetta Getty з білосніжної сітки зі щільних джгутів, а в Anna Sui з різнобарвного в’язання.

Реклама

<b>сумки ss21 NY</b>

Тиждень моди в Лондоні

Британським дизайнерам вдалося нового весняно-літнього сезону здивувати модниць свіжими ідеями щодо дизайну сумок. На подіумах з’явилися моделі незвичних форм, яскраві колірні вирішення і всілякий декор. Поруч із величезними сумками-шоперами 16Arlington красувалися мініатюрні варіанти у формі мушель, у Vivienne Westwood представили сумки-скрині й зразки у формі сердець, Mark Fast розбризкали по м’яких клатчах яскраву фарбу, Simone Rocha прикрасили вечірні сумки великими перлинами, а Pronounce показали сріблясті сумки-кулі. Проте деякі бренди не зрадили класику: Temperley London зробили ставку на лаконічні шкіряні сумки, а Burberry освідчилися містким тоутам і сумкам через плече.

<b>сумки ss21 Лондон</b>

Тиждень моди в Мілані

Раніше ми розповідали про наймодніше взуття сезону весна-літо 2021, а тепер настала черга розглянути сумки. На Тижні моди в Мілані було багато надвеликих і містких сумок: у Valentino — величезний рудий баул з торочками, в Alberta Ferretti — плетені сумки, у Tod's — практичні сумки-хобо, а в Sportmax — об’ємні клатчі-подушки. Серед інших трендів також вирізнилися Fendi й продемонстрували сумки-багети, кисети й ажурні варіанти, Max Mara зробили ставку на нагрудні гаманці, Philosophy by Lorenzo Serafini показали чорні шкіряні сумки як пакети для доставлення їжі, а Etro — кошики з рафії.

<b>сумки ss21 Милан</b>

Тиждень моди в Парижі

Відвести погляд від сумок на Тижні моди в Парижі просто неможливо. Дизайнери цього разу чудово постаралися й показали варіанти на будь-який смак і колір. Coperni оновили палітру відтінків своїх культових фігурних сумок і додали кілька модних новинок до колекції, Hermes зробили ставку на мінімалізм, Miu Miu показали мініридикюлі Miu Belle соковитих літніх відтінків, а Christian Dior представили широку варіацію візерунків на своїх знакових сумках, серед яких Bobby Bag, Book Tote і Saddle Bag. На окрему увагу заслуговують сумки Chanel, які за своїми мініатюрними розмірами перевершили навіть моделі Le Chiquito дизайнера Симона Порта Жакмюса. Віржині Віар радить носити новинки на шиї замість намиста, на руці замість браслетів або з джинсами замість ременя. Іншим гучним брендом на Тижні моди в Парижі став Givenchy на чолі з новим креативним директором Метью Вільямсом. Дизайнер презентував величезні сумки-шопери з крокодилової шкіри, незграбні сумки cut-out і нову версію моделі Antigona.

<b>сумки ss21 Париж</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.