До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-тренд: взуття з квадратним носком

Безсумнівним лідером цієї осені серед усіх взуттєвих тенденцій, нарівні із чобітьми на масивній підошві й армійськими черевиками на шнурівці, стало стильне взуття з квадратним носком. Його швидко уподобали Instagram-зірки й на власному прикладі засвідчили його лаконічність, практичність та універсальність. Vogue.ua зібрав найкращі образи it-girls — саме час надихатися на модні осінні експерименти.

Першу велику славу взуття з квадратним носком дістало в 1960-х — тоді тотальне захоплення строгими геометричними формами знайшло своє втілення й у формі носка, і в невисоких квадратних підборах. Однак пік популярності припав на 90-ті, звідки й беруть натхнення сучасні дизайнери й модниці, стилізуючи таке взуття з джинсами-бойфрендами, як Софія Коельйо, в’язаними об’ємними светрами, як Софі Сучан, і трендовим літнім елементом гардероба, а саме джинсовими бермудами, як Клер Роуз.

Реклама

Цієї осені особливо актуальними стали саме ботильйони з квадратним носком — завдяки універсальності їх легко поєднувати зі струмливою сукнею із шовку, улюбленими джинсами кльош, трикотажним кардиганом або актуальним шкіряним тренчем у дусі "Матриці". Надати образу потрібного настрою допоможуть прикраси — тут радимо скористатися гаслом "все найкраще відразу", адже багатошаровість у топі й серед ювелірних тенденцій.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.