До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Канікули Симона Порта Жакмюса в маєтку П'єра Кардена

Симон Порт Жакмюс може гордо носити звання короля літа. І справа не тільки в середземноморському шику його колекції, а й в тому, наскільки ефектно і з якою жагою до життя дизайнер вміє провести свої канікули. Цього літа Симон Порт вирушив в маєток, що належить дизайнерові П'єру Кардену під назвою Bubble Palace.

Фото: Instagram @jacquemus

У дивовижному футуристичному будинку на лазурному узбережжі Франції свого часу гриміла вечірка MTV, присвячена 40-річчю франшизи про Джеймса Бонда, показував колекцію Christian Dior для сезону Resort 2016 Раф Сімонс, що тоді там працював, а також знімав свій останній кліп український музикант Monatik.

Реклама
Фото: Instagram @jacquemus

Фантастичні інтер'єри, кінематографічний екстер'єр, мальовничий басейн з видом на Французьку Рив'єру, десять абсолютно монохромних спалень, розкішні сади, амфітеатр під відкритим небом на 500 місць – загальна площа самої будівлі, побудованої на замовлення автомобільного промисловця П'єра Бернарда становить майже 1200 квадратних метрів. Карден викупив Bubble Palace 1991 року.

Фото: Instagram @jacquemus
Фото: Instagram @jacquemus
Фото: Instagram @jacquemus

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.