До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У парку Шевченка 30 липня звучатиме опера

30 липня о 19:00 в парку Шевченка вдруге за цей рік відбудеться концерт Classic picnic, на якому звучатимуть арії з опер, романси та твори у виконанні молодих, але вже відомих українських вокалістів. Організатором заходу за традицією стане благодійний фонд "Відкрита музика міста", мета якого — познайомити слухачів з різними музичними епохами й закохати в оперне мистецтво якомога більше людей.

"Проєкт „Опера в місті" дає можливість насолоджуватися класичною музикою поза звичними стінами концертних залів і театрів, зосередитися на власних емоціях, спілкуватися й відчувати атмосферу єдності глядачів. У Відні, Нью-Йорку, Мюнхені, Берліні, Цюриху традиція оперних open air запроваджена вже давно і збирає на музичних подіях сотні й тисячі досвідчених і нових шанувальників опери, — розповідає Марія Дідковська, засновниця фонду „Відкрита музика міста". — Наша команда вже четвертий рік організовує концерти просто неба в улюбленому Києві, тепер у нашому фокусі найразючіший музичний жанр — опера. Обов’язково приходьте на концерт — це буде незабутній вечір".

Реклама
Марія Дідковська

Також після концерту можна буде ближче поспілкуватися з виконавцями під час публічної дискусії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.