До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві виступить Khalid — один з улюблених артистів Елтона Джона

Автор гітів Location і Better, один з улюблених артистів Елтона Джона й Еда Ширана, номінант на Ґреммі та один з найвпливовіших попартистів за версією журналу Time — до Києва з концертом їде Khalid. Концерт відбудеться 17 травня в Stereo Plaza.

Реклама

Головні гіти цього соул-музиканта родом з Техасу ви точно чули — пісні Khalid мають понад 30 мільярдів прослуховувань на стримінгах у всьому світі. Втім, почути гіти Khalid можна не тільки на стримінгах, а й у популярних серіалах — "Анатомія Грей" і "13 причин чому". За його плечима — три номінації на премію "Ґреммі" за дебютний альбом American Tee, перше місце в чарті Billboard 200, дуети з Кендріком Ламаром, Біллі Айліш та Едом Шираном. А серед його шанувальників — сам сер Елтон Джон, який одного разу навіть присвятив Khalid пісню на своєму виступі.

Цього року музикант випустить свій третій альбом Everything Is Changing, який написав під час пандемії. Новий альбом Khalid присвячує непростому часу, у який ми живемо. "Всі мої нові пісні зосереджені навколо спроб відшукати цілі й сенси в сучасному суспільстві. У ньому всі цифрозалежні та беземоційні. Після карантину ми всі намагаємося знову вийти в реальний світ і возз’єднатися з людьми, яких не бачили дуже довго. Я сподіваюся, що теми, порушені в моєму новому альбомі, допоможуть людям відшукати нові приводи для розмов і дадуть їм змогу по-новому поглянути на свої почуття".

Нові треки з альбому Everything Is Changing, а також гіти музиканта можна буде почути в Києві вже в травні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.