До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Співачка Сільві Кройш виступить на концерті Balthazar у Києві

18 вересня в Києві відбудеться концерт бельгійського гурту Balthazar, а його спеціальною гостею стане співачка Сільві Кройш. Про Сільві заговорили два роки тому як про солістку бельгійського гурту Warhaus (це сайд-проєкт учасника Balthazar Маартена Деволдере), у 2018 році вона запустила сольний проєкт, який підтримали ключові світові медіа від The ​​New York Times до Vogue UA (наше інтерв’ю із Сільві можна прочитати за посиланням). Три роки тому Сільві вже виступала в Києві — на вечірці українського Vogue, присвяченій п’ятиріччю видання.

Після завершення співпраці з Warhaus Сільві захопилася сольною творчістю і випустила перший сингл Seedy Tricks. Минулого року антверпенська співачка випустила ЕР з назвами Wild Love і BADA BING! BADA BOOM. Кройш — улюблениця модної індустрії: вона написала музику для показів Prada, Ann Demelmeuster і Azzaro Couture; виступала на паризькому показі Valentino.

Реклама

Концерт гурту Balthazar відбудеться на ЮБК 18 вересня. Музиканти представлять свій новий альбом Sand, який записали під час локдауну й випустили цього року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.