До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Євробачення-2022: співачка ROXOLANA в образі Bettter у фіналі Нацвідбору

Сьогодні, 12 лютого, в Україні відбувся фінал Національного відбору на "Євробачення". Хто з українських музикантів поїде до Італії, щоб представляти країну на пісенному конкурсі, стане відомо вже за кілька годин. Тим часом на сцені Національного відбору сьогодні розгорілася битва не лише музична, а й модна — так, одна з фіналісток, співачка ROXOLANA вибрала для свого виступу костюм апсайкл-бренду Bettter.

У фіналі Національного відбору ROXOLANA виконала трек GIRLZZZZ — динамічний і запальний, який співачка присвячує свободі й вірі в себе, і вийшла на сцену в переробленому чоловічому костюмі з білої бавовни. Цей дизайн спеціально для актриси розробила команда Bettter. Команда бренду, заснованого 2020 року стилісткою Юлією Пеліпас, робить ставку на екологічність, а матеріали для нових моделей збирають по всій Україні: від Києва до Івано-Франківська.

Реклама

Спеціально для ROXOLANA класичну брючну двійку популярного на початку 2000-х силуету перекроїли, надавши лаконічного й сучасного вигляду.

Образ доповнили рукавички, які підкреслюють головні елементи хореографії. Декор і аплікації на костюмах балету та бек-вокалістів – відсилання до традиційної української вишивки білим по білому.

9 лютого співачка презентувала інклюзивне лірик-відео GIRLZZZZ, записане мовою жестів. "Випускаючи GIRLZZZZ, я від самого початку знала, що створю інклюзивну відеоверсію, позаяк головний посил композиції полягає в тому, щоб кожна людина змогла повірити в себе, відшукати в собі того, хто нічого не боїться, хто вільний від тиску соціуму, хто може собі дозволити бути справжнім, хто вміє дбати про себе та інших", — говорить ROXOLANA. Для запису лірик-відео авторка пісні запросила Катерину Заботкіну, виконавицю пісень мовою жестів.

Фото: Анастасія Лісенко

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.