До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макс Барських виступив на конференції Billboard і закликав допомогти Україні

У межах музичної премії Billboard Music Awards 2022 в Лас-Вегасі відбулася музична конференція, гостем якої став український артист Макс Барських. Музикант очолив дискусійну панель, присвячену подіям в Україні, що дістала символічну назву його останнього треку Don't Fuck With Ukraine.

Макс Барських на конференції Billboard

За словами Барських, головною метою його виступу було бажання нагадати світові про війну в Україні – а саме про те, що вона все ще триває. "Я знаю, наскільки важко світу підтримувати постійну інформаційну напругу впродовж трьох місяців поспіль, – каже артист. – Але дуже важливо, щоб кожна людина на землі знала, що відбувається насправді. Тому кожне запитання, кожна згадка в ЗМІ надважливі саме зараз, у момент, коли війна в Україні перейшла в затяжну виснажливу фазу. Важливо не забувати: щодня й щогодини гинуть українці за свою свободу в боротьбі проти нацизму, який несе режим Путіна".

Реклама

Особливу увагу під час діалогу Барських звернув на звірства, скоєні російськими військами на території України: "Це не просто війна між Росією та Україною, це війна між добром і злом. Ті злочини, які коять російські військові, не вкладаються в голові: вони ґвалтують жінок і дітей. Навіть зараз, поки ми розмовляємо, вони не припиняють бомбардувати „Азовсталь" у Маріуполі, де переховуються жителі міста та наші поранені військові. У людей закінчується їжа, медикаменти, вода…", – сказав Макс.

Наприкінці панелі співак виконав акустичну версію незавершеної пісні "Буде весна", яку написав у перші дні війни. Барських пообіцяв, що обов’язково допише її відразу ж після перемоги.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.