До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт Florence + The Machine присвятив українцям кліп, який знімали в Києві

Британський рок-гурт Florence + The Machine представив кліп на трек FREE. Відео знімали в Києві.

Музичне відео на трек FREE гурт Florence + The Machine знімав 18 листопада 2021 року в Києві. Разом з міжнародною командою участь у зніманні взяли українські фільммейкери та митці. Окрім солістки гурту Флоренс Велч, головні ролі в кліпі зіграли актор Білл Наї та танцівник Раян Геффінгтон. Авторкою стала Отем де Вайлд, режисерка фільму "Емма". Дія кліпу розгортається на тлі київського крематорію та околиць столиці.

Реклама

"Від щирого серця ми представляємо вам FREE. Передаємо любов і солідарність нашій хоробрій українській команді та друзям", — написала Отем де Вайлд у дописі в Instagram.

У фінальних титрах Florence + The Machine та знімальна група висловили підтримку українському народові. "Присвячено духу, креативності та наполегливості наших хоробрих українських друзів. Кліп зняли в листопаді 2021 року українські кліпмейкери та митці, чию осяяну свободу неможливо загасити", – ідеться в тексті наприкінці відео.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.