До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт "Бумбокс" зіграє концерт у Варшаві на підтримку ЗСУ

26 серпня, напередодні Дня Незалежності України, гурт "Бумбокс" зіграє концерт у Варшаві. Цей виступ стане першим концертом музикантів з 24 лютого – тим символічніше, що це відбудеться напередодні Дня Незалежності нашої країни. Концерт відбудеться на Літній Сцені Прогресії (Letnia Scena Progresji) о 20.00.

"Перший концерт із 24 лютого. Перший концерт за пів року, – написали музиканти на сторінці в Istagram. – Ми кличемо на концерт у Варшаві всіх – 50% від доходу буде витрачено на потреби ЗСУ. Що більше ми продамо квитків, то більше продамо мерчу, то більше зможемо купити потрібного спорядження. Це не звичайний пресреліз із перерахуванням регалій та анонсом нових пісень. Це звернення до друзів – поширюйте, будь ласка, новину про концерт, купуйте квитки і до швидкої зустрічі!".

Реклама

Нагадаємо, що лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк у перші дні повномасштабного вторгнення вступив до лав Територіальної оборони Києва. Наприкінці березня, вивозячи людей з Бучі та Ірпеня, Андрій потрапив під мінометний обстріл і був поранений. Наразі Хливнюк служить у лавах Національної поліції. В перші дні вторгнення Андрій, стоячи на Софійський площі, заспівав українську народну пісню "Ой у лузі червона калина", яка завдяки його виконанню стала справжнім символом цієї війни.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.