До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гаррі Стайлс виступив на концерті в синьо-жовтому вбранні на знак солідарності з Україною

Відомий британський співак, один із засновників гурту One Direction Гаррі Стайлс, і далі активно підтримує Україну. Так, 11 червня під час концерту у Глазго в межах гастрольного туру Love On Tour він вийшов на сцену в яскравому вбранні синьо-жовтого кольору. Стайлс вибрав костюм у кольорах українського прапора на знак солідарності з Україною. Вбрання складалося з двоколірного піджака, прикрашеного двома великими полуницями, і синіх штанів.

Зазначимо, це вже не вперше, коли Гаррі Стайлс демонструє свою підтримку українському народові у війні з російськими окупантами. Під час свого нещодавнього концерту в Нью-Йорку артист взяв український прапор та виконав і ним у руках свій гіт Sign Of The Times.

Реклама
Гаррі Стайлс
Гаррі Стайлс
Гаррі Стайлс

Минулого місяця співак випустив свій третій студійний альбом Harry's House, до якого ввійшли гіти As It Was і Late Night Talking. Він посів перше місце в чартах Великої Британії та США. До атрибутики нового концертного туру Гаррі Стайлса ввійшли платівки й касети в синьо-жовтих кольорах.

<b>Гаррі Стайлс</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.