До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слухати на Brave! Factory: плейлист Аліни Паш

24-25 серпня в Києві відбудеться фестиваль Brave! Factory. Шість сцен, 60 музикантів з усього світу, арт-об'єкти, які перетворюють завод Метробуд, де проходить фестиваль, у галерею, і 36 годин безперервної музики. Одна з учасниць фестивалю – нова зірка українського хіп-хопу Alina Pash, яка спеціально для Vogue.ua створила свій плейлист з найцікавіших музикантів, які виступлять на Brave! Factory.

Alina Pash
dOP (live)

Першими в цьому списку будуть ті, з ким я пізнала електронну сцену значно більше і глибше, ніж одна, коли подорожувала і виглядала лайн-апи на фестивалях або в рідному Closer. Jaw з Damien і Fabien – це тріо затятих електронних панків. А ще Jaw, він же Nathan Daisy, вже рік як справжній музичний ментор мого кар'єрного шляху, а також режисер деяких кліпів. Коротше, мені неабияк пощастило з ним з різних причин, а ще є відчуття, що це я зустріла себе, тільки чоловіка. Тому сталося так, що я виступала з ними на одній сцені в різних точках світу – наприклад, торік на Strichka Festival.

Реклама
Rolls'N'Do (tINI & Bill Patrick)

Знаю цих диких хлопців особисто і була не на одному їх сеті. Завжди вайб, що треба!

Spekulant live (Alex Savage & Lobanov K.)

Support local dj's and musicians! Але насправді не тільки бо local, а й тому, що really good. Вони ще покажуть світу.

Marcel Dettmann

Слухала його в берлінському Berghain. Не сходила з танцполу весь сет.

Oskar Offermann & Edward

Німеччина, якою вона є. Якось була на Oskar Offermann у Парижі, і мені вперше там сподобалася техно-вечірка.

Shabazz Palaces

Цікавий дует. Мені його підказав чек-чек на YouТube – грають експериментально і з хіп-хопом, а я таке люблю! Хочу почути наживо.

YOURA

Brave Factory буквально створений для таких хоробрих і креативних, як він. Слухайте обов'язково і підтримуйте українське.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.