До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт The Hardkiss випустив кліп на пісню "7 вітрів"

Гурт The Hardkiss поділився драйвовим кліпом на трек "7 вітрів", який увійшов до їхнього нового альбому "Жива і не залізна". Нагадаємо, новий альбом музикантів вийшов у травні. Його записали на власній студії The HARDKISS, а робота над ним тривала два роки.

"Це одна з найдрайвовіших пісень нового альбому, — розповідає фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна. — Вона цілком може стати гімном усіх, хто живе в активному ритмі. Під неї чудово бігати вранці, тренуватися в спортзалі, подорожувати або просто мчати на авто містом... Літаки й вертольоти, як символ швидкості й руху, прекрасно доповнили історію. Що стосується велосипеда в кліпі — це ідея Вала (Вал Бебко, креативний продюсер і гітарист гурту. — Прим. ред.). Я б сама навряд чи додумалася в складному сценічному образі діставатися на велосипеді на свій концерт". До кліпу ввійшли кадри з масштабного концерту The Hardkiss на фестивалі Atlas Weekend влітку цього року.

Реклама

Ця осінь буде для музикантів активною — гурт вирушить у масштабний тур на підтримку нового альбому "Жива і не залізна". У вересні та жовтні The Hardkiss відіграють концерти у 25 містах України. Ювілейне шоу "Десять", присвячене 10-річчю гурту, відбудеться 18 червня 2022 року в Києві на НСК "Олімпійський".

Фото: Ілля Колотій

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.