До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бадьорливий зелений смузі за рецептом Різ Візерспун

Багато хто зі знаменитостей під час самоізоляції допомагав на кухні своїм шанувальникам віртуально. Одним з авторських рецептів поділилася й Різ Візерспун, розкривши таємницю зеленого смузі, який актриса готує щодня вже впродовж майже десяти років.

Риз Уизерспун на церемонии награждения в серебрянном платье.Photo: © John Shearer

На своїй сторінці в інстаграмі актриса серіалу "Велика маленька брехня" Різ Візерспун показала підписникам, як вона готує сніданок. Акторка розповіла, що цей перевірений часом рецепт смузі їй підказала колега по серіалу "Усюди жевріють пожежі" Керрі Вашингтон. Майже десять років тому, коли обидві сиділи поруч на церемонії нагородження, Візерспун була в захваті від зовнішнього вигляду Вашингтон і поцікавилася: "Твоя шкіра прекрасна! Як ти це робиш?". На що Вашингтон відповіла, що п’є здоровий смузі щодня. Вона також заприсяглася, що цей смузі зробив її волосся й нігті міцними. Після цих слів потрібен був тільки докладний рецепт.

Реклама

У своєму відео Візерспун радить додавати в смузі протеїновий порошок, мигдальну олію, насіння льону й цілу купу фруктів з овочами. Вона також зауважила, що таємничий інгредієнт смузі — це танці. Поживний напій замінює їй сніданок, сповнюючи почуттям ситості аж до обіду. "Я знаю, що смузі має не дуже привабливий вигляд, але це правді смачно!" — запевняє Візерспун.

Для приготування смузі знадобиться:

2 головки салату ромен;

½ склянки шпинату;

½ склянки кокосової води;

1 банан;

1 яблуко;

1 груша;

1 лимон;

селера (опціонально);

мигдальна олія (опціонально).

Ингредиенты для зеленого смузи от Риз Уизерспун.Photo: @reesewitherspoon

Текст: Susan Devaney

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.