До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: вересень 2017

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Кольє SNOWFLAKE з колекції високого ювелірного мистецтва, платина, діаманти, Van Cleef & Arpels
ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

Енергію, що б'є через край, потрібно направити в мирне русло – на втілення в життя ідей, накопичених за останній час. Гарний результат дасть фізична активність, і, в першу чергу, це стосується занять фізкультурою і спортом.

Реклама
ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Щоби рухатися вперед, необхідно скласти план першочергових справ, а потім вже братися за його реалізацію. Керівництво оцінить результати роботи гідно – від її кількості і якості буде залежати фінансовий добробут.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Нові знання ніколи не бувають зайвими, тому зірки радять долучитися до їх здобуття навіть тих, хто давно вийшов зі студентського віку. Можливе перезавантаження у стосунках з близькою людиною – непорозуміння поступляться місцем взаєморозумінню.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

На щастя, чорна життєва смуга залишилася позаду, а значить, можна налаштуватися на позитивні життєві зміни. Щоправда, для їх здійснення доведеться попрацювати: на манну небесну розраховувати не випадає.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Для просування по кар'єрних сходах будуть потрібні не тільки працьовитість і старанність, а й розуміння кон'юнктури моменту. Ідеї, які прийдуть в цей час, гідні здійснення, головне – чітко викласти їх керівництву.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Удача всміхнеться тим, хто навчився поспішати повільно: люди, які вміють прораховувати кожен свій крок, досягнуть мети набагато швидше тих, хто вічно поспішає. Нове знайомство з часом може перерости в довготривалі стосунки.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Важливо – причому це стосується будь-якої сфери життя – не тиснути на оточуючих і нікого не критикувати: виникле непорозуміння може призвести до серйозного конфлікту. Потрібно навчитися визнавати свої помилки – людям це подобається.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Зірки рекомендують рухатися до мети, поетапно виконуючи завдання, з яких вона складається: штурм не тільки не дозволить досягти вершини, але й відкине назад. Щоб не нажити ворогів, варто утриматися від критики оточуючих.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Настає не найкращий час для вирішення ділових питань – краще зосередитися на особистому житті, що приготувало приємні сюрпризи: ті, хто шукає свою другу половинку, отримають шанс на щастя, головне – його не втратити.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

Не варто брати до уваги поради людей, чия компетенція і доброзичливість не вселяє довіри. Краще прислухатися до власної інтуїції: вона точно не підведе.

РАК, 22 червня – 22 липня

Що може бути краще відпочинку? Тільки відпочинок, поєднаний з самоосвітою, тому є сенс подорожувати до країн, де кожен камінь на дорозі є свідком історичних подій.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Настав час для реалізації проектів, раніше відкладених на потім. Найкращий спосіб не розчаровуватися в людях – приймати їх такими, які вони є, залишаючи за ними право на помилки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.