До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі у світі: Mercedes-Benz представили нову лінійку електромобілів

Mercedes-Benz заявили про намір стати лідерами у виробництві електромобілів. Один з рішучих ривків компанії ознаменувався випуском нової лінійки автомобілів Mercedes-EQ.

Электромобили Mercedes-EQAMercedes-EQA

Нова лінійка електромобілів Mercedes-EQ, де EQ — це Electric Intelligence, уособлює такі цінності бренду, як емоційність та інтелектуальність. Частиною лінійки стали дві моделі електромобілів: EQC і EQA. Комплектація обох автомобілів повноцінно виправдовує сподівання споживачів — як зовнішній вигляд, так і технічні характеристики містять те, чого, можливо, бракувало раніше всесвіту електромобілів.

Реклама
Электромобили Mercedes-EQCMercedes-EQC

Нещодавно в Україні представили першого представника лінійки EQ — середньорозмірний кросовер EQC. Перше, що вабить око, — чуттєвий дизайн з характерними колірними акцентами зовні й доречними поєднаннями всередині. Mercedes-Benz називають електромобіль EQC піонером авангардної електроестетики й законодавцем трендів. Технічні характеристики теж тішать: електродвигуни на передній і задній осях забезпечують потужність у 300 кВт, а завдяки електричному силовому агрегатові на обох осях Mercedes EQC має всі якості повноприводного автомобіля. Літій-іонний акумулятор забезпечує автомобіль запасом енергії у 80 кВт. В ощадному режимі запас ходу на одному заряді становить до 417 км.

Электромобили Mercedes-EQAMercedes-EQA
Электромобили Mercedes-EQAMercedes-EQA
Электромобили Mercedes-EQAMercedes-EQA

З компактнішим представником лінійки — електромобілем Mercedes-EQA — весь світ ознайомився ще на початку року. Ця модель — електричний кросовер, що забезпечує баланс динамічних характеристик, ціни та економічної експлуатації. Передньоприводна модель EQA-250 має потужність 140 кВт і запас ходу 426 км. В Україні цю модель можна буде придбати вже цієї весни.

Электромобили Mercedes-EQCMercedes-EQC
Электромобили Mercedes-EQCMercedes-EQC

І ще одна новина — Mercedes-Benz анонсували вихід нових електромобілів на основі своєї майбутньої архітектури для електромобілів EVA (Electric Vehicle Architecture) в межах утілення стратегії Electric first. Незабаром бренд обіцяє представити нову модель представницького седана EQS, який стане першим електромобілем, створеним на основі цієї платформи, а запас його ходу становитиме понад 700 км. Презентацію нової моделі представницького седана EQS заплановано на 15 квітня 2021 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.