До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як святкувати День святого Валентина згідно з вашим знаком зодіаку

Найромантичніший день року все ближче — і наш гороскоп знає, що вас очікує! З огляду на те, що Меркурій залишається ретроградним, астролог Ліза Стардаст розповідає, як слід відзначати День святого Валентина кожному знаку зодіаку.

Photo: Harley Weir / Art Partner

Roses are red, violets are blue. Хочете дізнатися, як відзначити День святого Валентина? Гороскоп допоможе вам з цим! Чи готові ви зробити перший крок, відчуваєте ви зараз закоханість або чекаєте, поки стріла Купідона вразить вас, — пропонуємо вам найкращі способи відзначити 14 лютого — найромантичніший день у році — на підставі вашого знака зодіаку.

Реклама

7 лютого Місяць, що уособлює наші почуття, перейде від ніжних Риб до вогняного Овна. Бажання і пристрасть ширяють у повітрі, змушуючи нас ризикувати, коли йдеться про романтику. Ретроградний Меркурій з'єднається з великим Юпітером у повітряному знаку Водолія, додаючи зізнанню в коханні масштабності (навіть якщо вам складно висловлювати свої емоції). Але стежте за колишніми, що ховаються в соціальних мережах, прислухайтесь до себе з усією уважністю — місячна хода Меркурія може піддати загрозі існуючі плани. Планета любові, Венера, перебуває у Водолії, дозволяючи нам писати власний сценарій у сердечних справах.

Овен

Замість того, щоб традиційно проводити День святого Валентина зі своїм партнером, проведіть день в Zoom зі своїми найкращими друзями. Поспілкуйтеся з друзями, а потім завершіть день, дивлячись в очі коханій людині. Якщо ви самотні, то ця формула теж для вас актуальна.

Телець

Коли справа стосується кохання, ви схильні залишатися сильними і мовчазними. Тепер же ви ладні поділитися своїми взаєминами зі світом. Чому б не опублікувати в соціальних мережах кілька селфі з вами і вашим партнером? Хай світ побачить і дізнається про вашу любов. Самотнім Тельцям теж потрібно заявити про себе в соціальних мережах. Насправді, обмін яскравими селфі у Facebook або Instagram може залучити нового партнера.

Близнюки

День може початися з високої ноти. Проте ви можете легко стати частиною драми з вашим колишнім, який несподівано вийде на зв'язок. Зазвичай вас не засмучує такий поворот подій, але цього разу спілкування може зіпсувати вам настрій, якщо ви вирішите детально обговорити своє особисте життя. Не дозволяйте зіпсувати вам день і боріться з бажанням відповідати на запитання. Приділіть увагу тому, хто дійсно гідний вашої енергії.

Рак

Прямуйте за симпатичною вам людиною, створюючи власні правила. Це означає, що ви маєте зробити до неї перший крок або взяти на себе відповідальність за складання з вашою другою половинкою спільних планів, які будуть безпечними в ситуації Covid-19. Вам доведеться витратити 100% свого часу і зусиль, щоб підготуватися до дня або ночі кохання. Незалежно від того, що ви робите, проявляйте той рівень партнерства, який ви хочете бачити у своїх взаєминах. Цього дня ви перебуваєте біля керма.

Лев

Настав час приділити партнеру більше уваги, ніж зазвичай. Вимкніть телефон, ігноруйте соціальні мережі і присвятіть увесь день спілкуванню зі своїм коханим. Спілкуйтеся і діліться секретами. Намагайтеся бути в моменті тут і зараз. Ваша близька людина оцінить таку відкритість і відвертість. Якщо ви самотні, покажіть себе і зареєструйтеся на сайті знайомств. Сьогодні ви можете зустріти когось особливого.

Діва

Проведіть день, зосередившись на підсвідомості за допомогою медитації або йоги для двох. Це підніме вашу близькість на абсолютно новий рівень. Самотнім Дівам теж слід налаштуватися на високу хвилю і зосередитися на любові до себе.

Терези

Терези, прийміть свою силу зваблення. Створіть сексуальний плейлист, запаліть ладан або прийміть ванну удвох — робіть усе, щоб створити потрібний настрій. Незалежно від того, в стосунках ви чи ні, сьогодні потрібно використовувати свою силу.

Скорпіон

Останнім часом життя було стомливим, тому стриманий День святого Валентина — самотні ви чи ні — це те що треба. Смачний сніданок у ліжку і день за переглядом романтичних комедій, або чогось зовсім протилежного, здається ідеальним планом. Розслаблення — сьогодні ваш пріоритет номер один. Зрештою, неділя — це день для відпочинку.

Стрілець

Пора зробити кроки, щоб добитися того й кого ви хочете найбільше. Не дозволяйте життю і коханню пройти повз вас. Якщо ви закохані, то саме час розповісти про свої почуття, надіславши кокетливе повідомлення. Якщо ви перебуваєте у стосунках або у вас усе складно, то великий жест або обіцянка на майбутнє може стати тим, що потрібно, аби ощасливити когось у цей День святого Валентина.

Козеріг

Турбуєтеся про ризик витратитися на розкішні подарунки? Не варто. Не думайте, що вам треба багато витрачати, щоб справити враження на свою другу половинку. Якщо чесно, потрібен подарунок, який зроблено від серця. Створіть відео зі спільними спогадами, або подаруйте написаний вами вірш. Коли ви самотні, щирий жест самому собі творить дива.

Водолій

Досить розмінюватися на дрібний флірт, віддайте свою енергію тільки тій людині, з якою ви дійсно бачите своє майбутнє. Ви у стосунках? Тоді прийшов час посилити прихильність і перейти на новий рівень взаємин. Говоріть від щирого серця, коли зізнаєтеся у своїх почуттях, і ваша кохана людина зомліє від ваших прекрасних слів.

Риби

Створіть настрій у цей День святого Валентина за допомогою романтичної вечері на двох. Якщо ви самотні, прийміть лікувальну і розслаблюючу ванну з сіллю і пелюстками троянд. Кохання до вас швидко прийде, якщо ви озвучите свій намір.

Текст: Lisa Stardust

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.