До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Голлівудська принцеса: перша біографія Меган Маркл

Відомий письменник-біограф, Ендрю Мортон, випустив першу біографію герцогині Сассекської, більше відомої як Меган Маркл. У книзі "Меган: голлівудська принцеса" він детально описує історію дівчини, яка з актриси серіалів перетворилася в члена британської королівської сім'ї і одну з найбільш обговорюваних персон на планеті.

Ендрю Мортон, відомий, як автор книги "Діана: її справжня історія". Ця книга не була схвалена Букінгемським палацом, у автора не було доступу до офіційних архівів, але зате він поспілкувався з близькими друзями і родичами принцеси Діани. Наприклад, її брат, 9-ий граф Спенсер, розповів про дитинство Леді Ді, а багато інших джерел побажали залишитися інкогніто. Біографії міс Меган Маркл вже пророкують не менший успіх, тим більше, що в ній є факти, які засуджує консервативна частина британського суспільства. Мортон також поспілкувався з сім'єю Маркл, її шкільними друзями і доповнив свою нову роботу раніше невідомими фотографіями.

Реклама
Меган Маркл разом з мамою

Офіційна біографія дружини принца Гаррі вже опублікована на сайті королівської сім'ї, проте там немає інформації про її перший шлюб, побіжно згадується кар'єра актриси, а вся увага сфокусована на благодійній діяльності герцогині.

Офіційне весільне фото Меган Маркл

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.