До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Це офіційно: сиквел книжки "Називай мене своїм ім'ям" вийде вже восени

Це офіційно: письменник Андре Асіман представить продовження книжки "Називай мене своїм ім'ям" восени 2019 року.

Тімоті Шаламе і Армі Гаммер у стрічці "Називай мене своїм ім'ям"

У романі "Знайди мене" (Find me) події відбуватимуться через роки після завершення історії кохання в Італії. Сюжет зосередиться на житті Еліо, Олівера і батька Еліо – Семюеля. Американське видавництво Farrar, Straus and Giroux розповіло деталі сюжету: "У "Знайди мене" Асіман показує нам батька Еліо, Семюеля, під час поїздки з Флоренції в Рим, щоб відвідати Еліо, який став обдарованим піаністом. Несподівана зустріч у поїзді призводить до відносин, які остаточно змінять життя Семюеля. Еліо незабаром переїжджає в Париж, де у нього теж є роман, а Олівер, уже професор, раптово виявляє, що його очікує поїздка в Європу".

Реклама
Майкл Сталберг у ролі батька Еліо у фільмі "Називай мене своїм ім'ям"

Про те, що він планує написати продовження культової історії, Асіман оголосив у своєму Twitter-акаунті в кінці 2018 року: "Мені б дуже хотілося, щоб у "Називай мене своїм ім'ям" було продовження. І взагалі-то я його вже пишу". Про своє рішення написати "Знайди мене" автор бестселера розповів Vulture: "Світ "Називай мене своїм ім'ям" ніколи не залишав мене. Хоча я був творцем персонажів і автором їх життів, я не очікував, що вони в підсумку навчать мене багатьох речей, особливо щодо близкості і кохання, про які я навіть не думав, поки не виклав їх на папері. Фільм змусив мене зрозуміти, що я хочу повернутися до них і подивитися на них через роки".

Попередньо вихід роману запланований на 29 жовтня 2019 року в Америці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.